Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje su bili ovi \"huligani\" Osnabrucka, kad su igrali protiv Dynamo Dresdena, tako bi ih namlatili Dynamovi Ultrasi da ne bi znali gdje im je glava a gdje noge.
Ultras Dynamo & Horde Zla Saraj\'vo !!!
ovo samo kod nas ima
Normalno da su iz istocne NJemacke najveci huligani, jer su to najvece fukare, nemaju za hljeba pa im ne preostaje nista drugo nego divljati, klosari mrtvi
svaka cast samo tako nastavite
SIEG HEIL!!!! 88 Ein Fuhrer Ein Reich Ein Volk!!! Tod den Serben Tod den Juden
Navijaci u Bundesligi su najvece p... i nista vise par nasih momaka namarsalo bi ih par stotina, u Njemackoj najveci huligani dolaze iz Istocne Njemacke i u rangu sa vecinom navijackih grupa u jugo istocnoj evropi, ovo ostalo pisaj ne racunajuci naravno Engleze, ostalo p... do p....
Osnabrück je Sutjeska iz Foce.A Focaci sui najbolji ljudi.
Ma nije moguce na zapadu ovo da se desava. Ovo je garant neka fotomontaza, ili neki balkanski primitivci otisli mahsuz u svabiju da prave belaje.