Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
0:3, Potpuno zasluzeno, trpili su ljudi razne fasisticke uzvike, zvizdanje na njihovu himnu, i onda da budu kaznjeni radi zastave, ne ide to tako, zao mi je srbi, ali sami ste krivi :)
1389 - 0:1 2008 - 0:2 2014 - 0:3
Da da te 1389 smo se čak borili na vašoj strani protiv Turaka. Da nismo možda bi i dobili tu bitku. Nauči malo "sopstvenu" istoriju.
Hau jes no!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Portugal i Danska traze da igraju protiv Srbije na neutralnom terenu minimalno 500 km zracne linije od Beograda i to na praznim stadionima.
e jbi ga.sad ce uefa na srpskim ledjima da uci strogocu.ako nas drasticno kazne,predlazem Fss da sami izadju iz uefe i predjemo u africku asocijaciju CAF
Pa eto mogu na neutralnom terenu u Pristini
https://www.youtube.com/watch?v=X9mxOftzFjQ&feature=youtu.be
10 godina zabrane igranja i jednoj i drugoj moj prjedlog i pouka ostaloj stoci od naroda
Kakvi su srbo-cetnici jadovi,usli da se tuku sa igracima, sa SPORTISTIMA... hajd da su se s navijacima Albanije tukli..... kakva marva..plus ono navijanje.... i jos misle da nisu krivi? A eto kakvi su jadovi,ubi Cana onog ko vola u kupusu... Svaka cast igracima Albanije,onolika hrabrost protiv 30.000 poludivljih ljudi...kako su ih osramotili.. 0:3 za Albaniju
hek raja dosta smo prcali srbe danas...haj pola sata pauze da prodisu malo
Albanicu su isprovocirali sa zastavom to je ok i zbog toga treba kazniti savez Albanije novcanom kaznom ili praznim tribinama, no incident su izazvali navijaci i igraci Srbije i na kraju su igrace Albanije tukli i redari i ko je stigo, i naravno da se nisu vratili na teren jer bi im bila glava u torbi.. Ako će biti fer onda 0:3 za Albaniju i novčana za oba saveza i obje ekipe par utakmica pred praznim tribinama pa će doći pameti.
0:3 i tri utakmice pred praznim tribinama su minimum.
mogli su odgoditi i za Januar. pa sta im treba toliko vremena??? a inace, bit ce veoma tesko ovdje precizirati desavanja i kaziniti nekoga. ja licno sumnjam da ce biti odluceno u korist albanije. albanksi savez se moze vaditi na to da nemaju veze sa tim ko je bio inicijator i da kao gosti nisu zaduzeni za desavanja olo stadiona. sto se tice srba, oni ce sve svaliti na provokaciju. i zavrsit ce s time sto je policija sprijecila napaljene navijace da udju na stadion. ovo mirise na 0:0 ili na nastavak utakmice na neutralnom mjestu bez gledalaca. A kaznu vjerovatno i jedni i drugi, npr 2 do 4 utakmice pred praznim tribinama.
UEFA snosi barem 50% krivice za sinocnje sranje. Da je Srbija sankcionisana na vrijeme i kako treba nista od ovog se ne bi desilo. Ovako imas jednu reprezentaciju s kojom Srbija nece moci igrati jos koju deceniju (Kosovo) i barem 3 reprezentacije koje kad igraju sa Srbijom to je odmah utakmica visokog rizika (Albanija, BiH i Hrvatska) a nista bolji odnos ne bi bio i u slucaju utakmica sa Turskom. I samo se pitam dokle vise iz kvalifikacija u kvalifikacije treba trpiti sovinisticke i rasisticke ispade "navijaca" Srbije, ubijanje navijaca drugih klubova, unistavanje imovine (mogu samo da zamislim koliko je sinoc albanskih radnji planulo po Srbiji ali o tome nece ni jedan srpski medij ni zucnuti). Jedino sto oni razumiju je sila, i nista drugo, zato ih treba ili mlatiti do iznemoglosti ili izbaciti iz takmicenja gdje ucestvuje manje-vise normalan svijet. BH navijaci su aplaudirali srpskoj himni a sinoc se i prije pocetka moglo vidjeti da je ona masa dosla na lincovanje a ne na utakmicu.
@ Kenny Chesney - ima i ta mjesta, i da se razumijemo, neka drasticno kazne i nasu reprezentaciju ako sutra kad nam Izrael dodje pocne neko antisemitsko preseravanje. Nisam nimalo sklon cionistickom rezimu Izraela ali postoji granica ispod koje se ne moze ici kad je fudbal u pitanju. Pa i onaj kreten Simunic je na krilima svojih "navijaca" radio to sto je radio. Da FIFA i UEFA nisu reagovali sljedece bi bilo da na dresu Hrv. reprezentacije osvane slovo "U". S tim sranjima treba prestati a to se ne moze drukcije nego drasticnim mjerama sve dok se govnari koji su nosioci tih poganih ideja ne istrijebe sa stadiona pa da onda normalan svijet moze dolaziti na utakmice. Englezi su nekad bili najveca stoka ali nakon suspenzije su se itekako opametili. Sad kad nekog registruju kao nedisciplinovanog huligana NJEGOVA JE OBAVEZA da svaki put kad se igra neka utakmica gdje mu je zabranjen pristup sam ddje u policiju i tu presjedi dok se sve ne zavrsi. Zato sad u Engleskoj i bakice idu na tekmu.
Ponovit utakmicu na neutralnom terenu negdje u Bosni i Hercegovini. :) Ne znam samo Zenica ili Banjaluka? Ili u Sirokom brijegu. Tu neegdje.
Kick Fucking Genocidal Serbs out of Uefa !!! 3-0 za Albaniju,Srbiji novcana kazna i oduzimanje bodova plus zabrana igranja u Srbiji ili u drzavi u okruzenju narednih 5-10 godina i to bez publike.
Ni jedni ni drugi mi nisu previse dragi.al opet cetnike mrzim najvise ,tako da su albanci ok
You need a money?!! Visit: http://tajnodrustvo.wix.com/pointbet
Ubi ubi ubi Cetnika,Cetnikaaa Cetnikaaaaaaaaaaaa ubi ubi ubi Cetnika,Cetnikaaa Cetnikaaaaaaaaa!!!