Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kad će se više šutiti na skandiranje raznih zločinaca a davati kazne na MEGAFONE? SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE! MRŠ NAPOLJE STOKO!
Kakve ratne zlocince, ako mislis na generala Mladica ima da ustanes kad spomenes njegovo ime!
Mogu ustat samo da jeb*m mater takvima kao ti.
A za skandiranje ratko mladic i noz zica nista?? !!! na utakmici u kupu navijaci kozare skandiraju ratnom zlocincu i to bez kazne, FUJ SAVEZ, SRAM VAS BILO nek ste vi kaznili baklje, jadovi jadni, nama je extra ovde kakva smo govna!!
Kojim pravom ti Generala Mladica nazivas ratnim zlocincem, stoko poturcena?
a sto smeta megafon, nije mi jasno...
https://www.youtube.com/watch?v=WBtn83FjKW8 “Mršavko“ Salem Prolić,pijan kao majka u cik zore pjeva pjesmu “Herceg Bosno u srcu te nosim“
o kakvoj pirotehnici ovi govore na utakmici Zeljo-Sloboda ? Nijedna baklja nije zapaljena! Do kad cemo trpiti ovaj lopovluk iz saveza ?! Kad procitam "kazna zbog megafona" muka mi!
Kolika bi bila kazna da se na Grbavici upale prskalice u pola utakmice dok gosti "ganjaju" rezultat?