Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha,ime mu smeta.pa sta drugo. onda ce i nama smetat ubuduce vahidi mustafe itd.
e ovi nazovi kvazi direktori i funkcioneri su mi njjaci kad pocnu izmisljate nekakve optuzbe,te ovaj mu radi iza ledja ,te mu smeta ime te ovo,ono i svi nesto iz supljeg u prazno a ono konkretno za sta je on i doveden na tu funkciju niko ne objasnjava.Gdje su pare?Ko ce plate da isplati,doprinose?Kazu treba vremena da se klub ustabili.Koliko vremena?100 godina?Pa valjda ako ulazis u neki klub imas plan i program,sta prvo rjesavati,koje obaveze.Valjda prvo podmirujes one koji ti donose profit a to su igraci.Od njihov nastupa i rezultata zavise i prihodi kluba.A kako da igraci prave rezultat ako je danas je puru i dvoje jaja.Ljudi moji prosla su ta vremena kad se na bureku igralo.Pod hitno zakon o sportu izglasati i privatizovati klubove.
Sta uradise dusmani od sporta u Tuzli...Sramota!
mislim da je doso vakat da sloboda ispadne u drugu ligu, tuzlak jesam, al ovo je sramota za jedan klub sa takvom historijom i tradicijom.
SLOBODA DO G R O B A !!!
TAKO SE TO RADI U NORMALNIM KLUBOVIMA, KOD NAS POKRADOSE I SAKOM I KAPOM, TROFEJA NEMA PET GODINA A BORDO NEPRIJATELJI VLADAJU LI VLADAJU KLUBOM. BENJAMIN ISOVIC & PLISEK NAPOLJE IZ SVETINJE!!!