Proslava rođendana Željezničara
0
Dinamo stiže na Grbavicu 25. marta
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala i da jesmo u sred Kiseljaka, sta je problem !?! Sto si ogranicen, mrzitelju ? DRZAVA ZELJO
Pitar sam, ali unaprijed cestitke Zelji za rodjendan i zelio bi da utakmica prodje u najboljem redu i na stadionu i na tribinama. Mi hordasi bi lijepo ugostili bilo koju ekipu, koja bi nam dosla na proslavu i cak bi sa njihovim navijacima popili koju pivu :))) Pokazite Manijaci na djelu da niste ne gostoljubivi, jer ipak bi to trebala biti slavljenicka utakmica .
http://www.youtube.com/watch?v=Bv8hf-EjkyE
bolje treci uz Ala\'a
cuj ovog svi smo mi ustase puuu ebo te otac tako inteligentnog, a nk seljo jest hrvatski klub,vi se ponosite time mrmoti plavi, odsad je HŠK SELJO
Ako je Dinamo nadigrao jedan Vilarreal i potopio žutu podmornicu onda vam je valjda sve jasno kako će biti :D
Mladjahni ihtijarevic se oprasta od fudbala . Posljednji mec ce odigrati protiv troglava ili drinovaca , a svi zainteresirani utakmicu ce moci pratit na velikom platou ispred BBI centra po cijeni od 3 marke . Sve ovo vam obezbjedjuje vas cijenjeni blekonja.
Samo da ne igra Sammir i proći će ok...ali pošto se on vraća u formu moglo bi biti kritično za domaćina :D Još je tu Bećo koji zabija kao na pokretnoj, Vrsaljko budući Arsenalovac, Badelj, Kelava koji ne zna primiti gol, Cufre iz Rome, Tonel iz Sportinga, Ibanez iz Boca Juniorsa, Rukavina iz Panatinekojsa..uglavnom bit će svega :D
a koje bolesne i napacene duse nigdje kao u Sarajevu gdje je moje Sarajevo otislo u pm mislim kao grad naravno limvo te ljoze
Ima da Sarajevo bude plavo
Moj Partizan je primio od Dinama 5 komada bilo je 5:0 potražite na Youtube-u. Od tog dana ja više ne navijam za Partizan, sram me i stid tog kluba.
Ova utakmica ce pokazati sta je hrvatska a sta bih liga, nadam se da nas nece previse poniziti
zeljo zeljo muslimanski je tim cijela bosna ponosi se snjim
kad je dinamo prosli put bio,\'\'huligani\'\'\' iz kiseljaka su dosli na grbavicu ocigledno zbunjeni gradskom sredinom poceli su se ponasati neshvatljivo ubrzo zatim prekinuta je tekma da bi ovi sa juga objasnili neke stvari gore navedenim \'\'huliganima\'\' hahaha
REĆI ĆU SAMO-ŽELJEZNIČAR-1921...
Karte za navijače Dinama, ako bi BBB uopće bili zainteresovani za dolazak, treba dozvoliti isključivo za prodaju u Zagrebu, iz sigurnosnih razloga.
Hoće li opet vas 3.000 sa sjeverne tribine panično bježati i skakati na glavu u teren,kad vas opet napadne 30 ujkana kao prošli put :)