Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode Dzeko prije vremena u mirovinu.
beni : Džeko je već navukao para za tri života, tako da ni penzija ne bi bila loša :)
Pelegrinijev tim ponovo je poceo da pati od Manchinijevog sindroma. Igraju previse sporo, sa previse dodavanja u zadnjoj liniji, bez dovoljno tempa, bez dovoljno ubacivanja u kazneni prostor. Pokusavaju da igraju kao Barsa ali ovo izgleda veoma los i nebi trebao da bude njihov stil igranja. Sa raznovrsnijom igrom, brzim kontranapadima, prodorima sa strane bili su mnogo opasniji.
Safeta uzmite za trenera...covjek ce skupljati po jedan bod,imate siguran opstanak...
Vaha preuzima City.
ako im ovaj dodje, ima da povracaju 15 dana. razvalit ce pola ekipe. A ono pola ce otpustit. Ovaj bi bio pravo rjesnje za onu zalizanu ekipu.
ouuu, dobar pravo, ima muda .. Na konju su ako ga budu uspjeli privući
Ne vidim razlog zasto bi Atletico pustio Simeonea.. Ne djeluje mi kao treber koji bi otisao za parama, a Atletico je u takvoj poziciji da ima odlican tim koji se moze nositi sa svim europskim velikanima.
Odose svi kljucni igraci,pa ode i on!