Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad ti uzmi PL BiH :) Svi klubovi kroz cijelu sezonu nemaju nemaju posjećenost kao ovi na jednoj utakmici :)
I sada pomnozite 80.000 sa prosjekom da je karata 30 eura to je 2400000 po jednoj utakmici i pomnozite 2400000 sa 34 utakmice to je 81600000 to je 81 milion i 600 hiljada maraka zarade samo od ulaznica a plus pare od sponzora plus pare od tv prava to bi doslo do otprilike pola milijarde Eura i to je dokaz da je nogomet ogroman biznis u kojem svi mi uzivamo a gdje smo mi od toga daleko mi se mozemo nadati samo da nam reprezentacija nesto lijepo napravi da nas malo usrece
LoL, samo nije 81,6m maraka, vec eura, mala greska, barem na izgled :D
Tako kod nas 5KM karta po 1000 navijaca u prosjeku, to je 5000KM po utakmici, al pomnozimo to sa 15 ( jer u goste niko ne ide) i dobijemo 75000KM
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Camp Nou
protiv man utd-a se vodi istraga jer izgleda da su lagali i preuvelicavali posjenost stadiona, a sta reci za majstore iz dortmunda? neprocjenjivo!
Kako se vodi istraga o preuvelicavanju kada je na svakoj utakmici stadion pun ko sibica ... koliko su mogli preuvelicavati, a i zar ne bi vise poreza placali na to preuvelicavanje ... nije logicno. Slazem se za Dortmund.
Signal Iduna Park prisustvuje u prosjeku 80.500 navijača od mogućih 80.645.Nevjerovatno svaka cast.
samo da se nadovezem na cijene karata prosjecna cijena karte na Emiratesu je 100 eura
Ogromni su to gradovi. Pa mi u BiH imamo samo Sarajevo sa ozbilnijim brojem stanovništva da napuni prosječan stadion, a i zato treba pomoć sa strane.
il se meni cini il su ovi preskocili 5-o mjesto :)
Ne čini ti se,dovoljno je reći klix,idemo prvi,pravimo greške...;)
Pogresno su napisali, Bayern je peti.
Ovo je svakako za respekt ali podatci se odnose na br prodanih karata a ne prisutnih na utakmnicama. Upravo su od M Uniteda prošle godine tražili da se objavljuju rezultati sa brojaća karata a ne sa blagajni a tako je sa većinom ovih velioki klubova sem možda sa Borusijom koja je radnićki klub .
NAjposjećniji su BVB, Bayernov i Sh. 04 stadioni
heja bvb