Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nisam ljubitelj njegovog bacanja! ima ga u nekim situacijama... ali ruku na srce! lome ga ljudi uveliko... Huth iz Stoke City prosle sezone ga namjerno nagazio na prsa, a evo bas u prosloj utakmici protiv Evertona tri puta su ga izugarali, dva puta je Miralles trebao da dobije crveni karton... kada covjek dozivi takvo nesto onda vidi da nema fajde... iskoristi svaku mogucu priliku da dobijes faul...
u svakom slucaju najbolji napadac u engleskoj,u svakoj utakmici on bukvalno grize...a kad neko ne dobije crveni za onakav start kao u utakmici protiv evertona zasto se onda ne bi i on bac'o
on nekad grize u doslovnom smislu te rijeci...
Suarez-Seljacina. Ps:Postedite me negativni komentara,loserpolci...
Dobro mu je i rekao suarez jeste dobar a ponekad svojom arogancijom unisti svako pozitivno razmisljanje o sebi
Marcel Desailly profesor doktor za ovu nesreću
on je igracina, pa neka prica ko sta hoce...
Hajd sto se baca, al' sto ujeda...
Sta ti znas levatino ko pada ko u bazen ? Kada spominjes ime Suarez prvo dignes 2 prsta i pitas mozes li nesto reci , muflonu planinski.
De Boga ti, suti i ne brukaj se - Dessailly da nekom trazi odobrenje da prica...pa ako bi bas i morao dizati 2 prsta da o nekom prica, onda bi to moglo samo o Maradoni da bude, Suarez je igracina, ali to je Mickey Mouse nivo za ova 2 velikana.
mozes ti marcele da palamudis , padaju olako i ostale velike zvijzde , luis je kraljjjjjj
WAMPIR
extra vrh !
Awww awww suarez