Premijer liga BiH
0
Derbi na Grbavici
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovog pacijenta!!!Blago tebi!
SVI U DOLINU CUPOVA!!! NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!
never say no!!!Jos malo,jos malo i biceeeeeeee
...eeee dimgbong ja to govorim od kad se raspala,da smo ti i ja faktor davno bi se radovali carima te velike lige ne bi imala razlog ni da se obustavlja,ovako pokloni se bilmezima!!!
Derby....Ja budala ,ja budala....Nasta je dosao i spaofudbal-nogomet????Halo,bilmezi,hocetre li se vise dogovorit za neku regionalnu ligu,ako boga znate,da ovakve bljuvotine vise ne gledamo,ne citamo i ne slusamo???Sastavite nekih 18 klubova od Slovenije do Makedonije,pa polako...Kad moze basket,vaterpolo,sto nebi i ovo?Za pocetak i bez gledalaca gostujucih timova,pa polako...Bice vise sponzora,novaca,svega....Samo se sjetite-Zvezda,Hajduk,Partizan,Dinamo,Zeljo....
Tako je... Ja sam uzeo godišnju za sjever... 65 KM, znam da ne mogu ići ali bar mogu pomoći ovaj plavi projekat...
...ak\'ga volis izvoli na Grbavicu kupi kartu pred kraj utakmice,kad god stignes pomozi nas klub,pa ako bas nemas potrtebu da budes na stadionu idi kuci pa gledaj... IZVOLI KUPI KARTU ŽELJOVAC!!! Unaprijed izvinjenje ako si vec kupio!!!
Nazalost imam obaveza,ali obavezno cu ako stignem gledati na televiziji.Bojim se poraza,ali valjda nismo toliki baksuzi da nakon onakve extra pobjede zijanimo.Vooooooolim te Zeljo!!!!!