Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar ovaj hotel,cesto sam tu,ima ona plavusa na recepciji,Ferenca se zove
Hmmm ... ne znas koga prije da ... Ferencu ili Ferencvaros =P
0:2 :)
Padaju madjariii garant... ali svaka im cast za zid srbiji. 😁😁
Naprijed Željo ljubavi moja !!
MEMIJA DRAG SI IGRAC..AL PRESTANI MALO CIRKUZATI I DOZOVI SE ODRON SI BIO SA BALZANOM I TA MEXES FRIZURA NEK STO PRIJE ISFURA BUDI NORMALAN!!!! MAXIMALNO OZBILJAN PRISTUP VAS MOZE DOVESTI DO POZITIVNOG REZULTATA 120%... I NEMOJ TE KO SVAKE GODINE DA BUDE CRVENIH!!!!!!! DADO VIDIO SI DA SI ISPO IZ PRVIH 11 ZBOG SVOJIH RUKICA U ZRAKU MALO MUSKE IGRE NE BI SKODILO BRATE!!!!
sretno komsije
Hajmo plavi ale
madjari su sistematicni i vrlo dobro organizovani. Fascinantno je npr. kako su islam istrijebili iz zemlje-vrlo jednostavnim trikom: natjerali su muslimane da jedu svinjetinu, tako su "slomili" i onaj posljednji tracak islamskog u njima. Na kraju su sami uzeli katolicku vjeru, pokrstavanja skoro da nije ni bilo u madjara! Zeljeznicaru zbog te fanstasticne organizacije i vrlo ozbiljnog pristupa "problemu", nece bas bili lako nesto tu napraviti.
Samo hrabro, srce na teren. Volim te Zeljo
Do pobjede!
Gledaj Kokota na zadnjoj slici, samo nek je sjest, umorio se od leta
Čak Noris se pojavio na klixu
prvo ih slikaju ovdje pa kad stignu tamo pa na treningu, brate.kao da.protiv manchestera igraju. Ovi novinari nemaju o cemu da pisu, sretno Zelji
Sretno momci ... uz vas smo TM'87 - MAKE US PRIDE
Pride :D?
PORUD, jbg., zeznuh se =)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)