Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to radi veliki trener pred prijateljske utakmice. Prijateljske utakmice prvenstveno za to i sluze. Provjerene igrace ne zove, a nove, tj. potencijalne i talentovane mladje igrace zove. Ne kao nas pape, mislim da smo svi provjerili i da smo svjesni kako igra svrsajevic, kvrzic, kvesic itd... samo on nije.
3 podjednako dobre reprezentacije se mogu sloziti od Spanjolaca. Jos bih dodao na ove koji fale: Cazorla, Arteta, Monreal,De Gea, Pique, Isco, Soldado, Tello, Canales, Hernandes,Deolufeuo, Morata, Illaramendi, Arbeloa,........ STRAHOTA
Koliko je ova Spanija mocna, kakav luksuz sebi mogu dozboliti da sve navedene igrace izostave ko zna jos koliko njih i opet da imaju strasnu reprezentaciju.