Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedan od najskromnijih trenera. Stvarno je ljudska i fudbalska veličina. Nikad neću zaboravit koliko je u svakoj izjavio hvalio našu reprezentaciju, našu zemlju, naše igrače..Dole kapa za sve!!
bolo pi*ko jedna !
48 ;)
ronaldo ce sve osvojiti, samo ako ne bude puno tuuuuzan, derpe obicni
Odličan prijedlog. Ovo je prst u oko onom portugalskom šupku koji vodi Real. Kao Ronaldo bi trebao biti najbolji igrač zato što su bili prvaci Španjolske. Ma nemoj. Pirlo bio prvak Italije, igra kao nikad a i sa Italijom bio u finalu EP. Njegova ekipa neporažena u italijanskoj ligi već ne znam koliko utakmica.
moj ronaldica će osvojiti sve nagrade, moj ronaldica će osvojiti i LP, moj ronaldica će osvojiti i Primeru, moj ronaldica će osvojiti kup, moj ronaldica će sve da osvojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a takvi ko što si ti mogu mu samo popušitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
jesu dosadni više
@CR7Real taj moze samo labuda dobit.
buahahahahahahhahaa kakav Prilo ??????? Ronaldo će to dobiti kakav Iniesta, kakav Xavi, kakav tamo neki Lessi zna se ko to dobija !!!!!!!!!!
zato sto je mafijaska zabarcina kojim se svima ponjamke u stau mafijasko-zabarska zato sto je mafijaska zabarcina kojim se svima ponjamke u stau mafijasko-zabarska zato sto je mafijaska zabarcina kojim se svima ponjamke u stau mafijasko-zabarska zato sto je mafijaska zabarcina kojim se svima ponjamke u stau mafijasko-zabarska zato sto je mafijaska zabarcina kojim se svima ponjamke u stau mafijasko-zabarska zato sto je mafijaska zabarcina kojim se svima ponjamke u stau mafijasko-zabarska zato sto je mafijaska zabarcina kojim se svima ponjamke u stau mafijasko-zabarska zato sto je mafijaska zabarcina kojim se svima ponjamke u stau mafijasko-zabarska