Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto su izabrali Cacica nije mi jasno? ima li netko da mi objasni? Stavrno, to je kao dati dobar BMW djetetu koji je tek dobio vozacku. Pa ako bas nema Hrvata da valja, mogli su dati repku Vahi ili nekom drugom sa Balkana koji ima iskustvo. Jel taj Cacic izabrao Mamic? nije mi jasno. Uglavnom, tesko je biti losiji od Nike
....hrvatska ima desetak igrača tipa "weltklasse", malo škripe u obrani ali daleko su najslabiji na trenerskoj poziciji....... ....daleko najslabiji trener od svih reprezentacija na turniru....ali što češ, netko mora biti i najgori....
Na papiru je Hrvatska jaka, ali ne izgleda dobro na terenu, a i trener je los. A ovako kad gledas igrace, 2xReal, Barca, Juve, 2x Inter, Liverpool itd.. De facto cijela postava iz jakih klubova. Da se to dobro uigra, da je jedan vrhunski trener, bila bi jedna od jacih na EP.
problem je sto uz sve fantasticne igrace ima i panjina i momcad zbog njih pati. proslo svjetsko olic na krilu, a veze lik nema s loptom. srna desni bek ne moze igraca preci. nedostatak lijevog beka. golman katastrofa. sto su protivnici opucali i zabili su. ovaj put mogu igrati lijepo 3-5-2 s vrsaljkom i perisicem koji su ponajbolji u italiji na svojim pozicijama (ovdje bi obojica igrala wingbacks), brozovicem iza modrica i rakitica, i subasicem na golu. odbrana i trener stekaju doduse.
šiptari ce pobijedit
Real Madrid 2x, Barcelona, Juventus, Inter Milano 2x, Liverpool, Fiorentina 2x, Bayer L, Monaco 2x, Sahtar, Dinamo Kijev... da imamo pravog izbornika ja bih se nadao osvajanju eura, što da ne? Ali ovako, šta bude.