Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj trener nema poima sta je zlatna lopta jer je naravno nikad nije osvojio mozda je bio blizu pa mu je neko oduzeo. da bi je osvojio moras pokazati klasu vise od predhodnika koji ju je osvojio predhodne godine,a posto je messi uduplao proslu sezonu to automatski znaci da je on osvajac iste. pametnom je dosta osvojio je 4 trofeja od pocetka sezone,postigao 30 asistencija i 73 gola za barsu i 10 golova za reprezentaciju i 4ili5 asistencija. najbolji strijelac lige prvaka sa 14 pogodaka, postigao 50 golova u primeri,najbolji asistent na svijetu. pored ozila,xavija,inieste koji su vezni nogometasi i ciji je posao dodavanje asistencija a messi je dodao vise kad sva trojica saberu svoje asistencije. nikad niko nije postigao sto messi i ova nagrada je individualna nagrada koja se dodjeluje fudbaleru koji je najbolji sa brojkama , statistikom. ovo nije klupska nagrada da je klupska dodjelila bi se klubu a posto nije MESSI JE POBJEDNIK.
Put do zarade! Profit 18.950 kuna do sada. Svratite na naš blog i upoznajte se s našim radom, požurite i postanite naš pretplatnik ovaj mjesec i ostvarite 50 posto popusta. Vrijedi samo do kraja srpnja! Oni koji uplate u srpnju imaju pravo na popust i za rujan, također u pola cijene! Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prik.azano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra...mi nakon dana pauze nastavljamo dalje. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Moja stara se maštrafi za krišku mermelade....
Ja sam ka mali pa s lipe
Covjek gospodin.
Ma nema tu dileme,messi je umjetnik ronaldo je robot obojica su dobri,ali messi ima nesto sto nema nijedan igrac na planeti. ronaldo bi sve na silu,jer je tako naucio,mnogo truda on ulaze u sebe da ostane u formi u kakvoj jeste,i on je masina od igraca ali messi je cisti talenat,njemu skoro da trening i ne treba ;) Srebrenica 11.7 - el fatiha !
Nema tu dileme brko uopste, svi se slaz da kristine ne more meda..
Ne mogu smisliti ovog trenera, a jos manje njegov tim, ali izjava oko nagrade Ballon d\'Or mu je na mjestu. Sto se tice fudbalera jasno je da je maneken izmislio fudbal za cirkusanta. Dobro je primjetio Del Bosque da fudbal koji igra Messi se vise uklapa da igra sa rajom na Sportskom na Ch.Villi nego na ozbiljnim utakmicama.