Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj gigs moze sto niko nemoze..prvo karo snahu a sad sam sebe uveo...sta je trece
ja mu brate samo zavidim na Imogen Thomas kako je to ebozovno biće uhhhh....
@ meth Garant mu je dala u toaletu aviona Virgin airlines :)
jes cuvooo safete...uvo cojk sam sebe
sajo je uveo bratića, tu je to neđe...
krv nije voda, samo se tino rodio sa sve 4 lijeve pored toliko dobrih igrača iz premier lige koji bi GINULI, ono vodi balavca u brazil a pichka mu materina da hoće otići odmah nakon sp
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovaj clanak kao da je pisalo 10 ljudi. na naslovnoj strani iz naslova sam mogao zakljuciti da je mancester izgubio. Kad sam otvorio clanak, pise mancester pobjedio 2-1,a kad sam procitao clanak, pored mnogih gresaka saznao sam da je ustvari mancester pobjedio 3-1... Sto ti je reci skolovani novinar preko stele... hebem ti skolu u koju je ovaj "prepisivac" isao!
je li 2:1, tako u naslovu stoji, a dalje u tekstu 3:1. KOJI JE REZULTAT???
kakva smijurija od kluba.
Hajde malo sada se pomirite i jedno 30 godina cekajte novu titulu. Cuj uveo sam sebe. Kad je to bilo trend davnih 90. A tad si to gigs bio u svatu mladosti tek ti 30 bilo
Đanluka bio trener sam sebi je li ono tako bilo
edgar davids takodjer
ovo uvodjenje samoga sebe u igru podsjeti me na onu dobru seriju koja je prije10-tak godina prikazivana na BHT1, "Dream team", kada je tim Hearchester United imao igraca-trenera. onoga argentinca Luisa, koji je ucetvrtfinalu uveo samoga sebe u igru i srusio Man Utd na Old Traffordu. Sjeca li se jos neko te serije?
Tu je svega bilo, a fudbala ponajmanje. Mozda je zanimljiva zbog Linde Block, one crnokose trebe, zene predsjednice kluba, koja je se kerindjala sa pola ekipe, dok je dragi kupovao modne krpice za nju.
Cak je i Mou bio zabrinut zbog njih :D http://www.youtube.com/watch?v=XdBrDh9rPws
je li ovo bilo ikad prije, trener sam sebe uveo u igru
Bilo je slicno nesto.. Kada je smijesno zeljo Gusu kao trenera golmana stavio da brnai na utakmici :D
Vama u klixu lektor nije skup kolko god da je. Čuj odveo man "od" pobjede.
Riknula jedna sijalica, ne vidi se dobro :)
to samo ima u bosni i kod giggsa.da sam sebe uvedes u giru,postavis za direktora i tako to.
Giggs kapa do poda.