Još jedan okršaj divova
0
De Bleeckere sudi utakmicu Barcelona – Real
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma.jmu.ne mali prvi si nazvao ljude mu.ta.vim, tako da sad možeš samo da se lijepo na.gu.ziš i primiš koju na svoj račun, i na kraju svog zadnjeg za.pr.đi.vanja ponovo vrijeđaš, a buniš se što ti je mama ra.v.aku, nemoj bit tako osjetljiv, nisi ti kriv što si ma.loum.an
vidim gore neke neargumentovane replike, a bogami i primitivne od strane primitivnih šabana. dobro tako to inače biva, u nedostatku argumenata grabe ka primitivnim vrijeđanjem :) levati!
Jest poništio regularan gol Farse al je priznati go za 1-0 bio neregularan!
jao kako će mali smrdrid da strada ima da im guza bude crvena ko kod babuna a za ove primate što laju- ko gubi ima pravo da se ljuti a ko se ljuti......
Pošto ti je.be.m ma.ter mu.ta.vu, samo da ti kažem da smo i mi prvo pročitali vjest na SOURCE.BA, al nismo odma potrčali da se pravimo pametni na ovom kl.oša.rs.ko.m portalu. I ne zaboravi: \"Tvoja mama je uvjek sretna, jer je mi je.be.mo!\" ;)
@blaugrana Dokaze ćeš dobit uskoro, ne brini se. Već je FcFARSA prošla a ti kmečiš što se igra još jedna utakmica. P.s. Šta fali ako i Real jednom kupi sudiju, ha? Ne može baš svaki put FcFARSA.
Ziva istina !! neutralan sam, ali sjecam se tog trenutka..
išao u korist barce? pošto ste mutavi, da vas malo prisjetim. poništio je gol bojana krkića za 2-0, u sudijskom vremenu tako da bi barcelona tim rezultatom igrala finale sa bayernom. prilikom asistencije keite, dotakao je loptu navodno rukom, i jako je sumnjiva situacija bila. da je ovaj sudija išao u korist barce, valjda bi završilo na kraju 2-0???
opet sudac sto je isao u korist barce? lolol
porque De Bleeckere porqueeeeeeee????????