Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti sinana,david je otisao zbog hronicnih problema s povredom i zbog manjeg budzeta juventusa koji vise ne placa kao ranije a david je imao extra ugovor blizu 8miliona a bice odrzan mec juve -river u davidovu cast
eh da je ovako pucao penal u finalu lš.... među 3najjaca klasicna spica u svoje vrijeme
@ Sinan Aha niste ga otjerali, al u qurcu. Kakvi su napdaci bili ispred Trezegueta, Amauri, Iaqinta i jos puno gori. Ne znam kako je imao zivce gledati kako propali i one season hit fudbaleri dobivaju puno vecu minutazu od njega samo zato sto se povredjivao. Da ne pricam kako pi,ck,e nece da produze ugovor sa istinskom legendom Del Pierrom iako im u toj vjestackoj ekipi kad se ubaci pri kraju tekme itekako moze pomoci. Govrili su onda kako su izdajice oni igraci koji su bjezali iz Juveta nakon prisilnog tjeranja u 2 ligu. Ustvari su bili pametni da vide za kakvu lopovsku upravu rade. Moggi je otisao njegovi bivsi kompanjoni su ostali. Pitanje vremena kad ce iduci skandal izbiti.
volim te Juve, volim te Trezegee
Forza Juve Forza GRANDE Trezegol !
river u drugoj ligi :O
TREZEGUET TREZEGUET QUANDO GIOCA SEGNA SEMPRE TREZEGUET,,,,FORZA JUVE!
Trezeguet je mašina bio u svojim godinama. Niko mu ništa nije mogao učiniti. On je jedan od igrača koji su činili stub Juventusa kada je Juve izbačen u seriju B. Trezeguet je prije svega jedna velika ikona u Juventus klubu poput Del Piera, Nedveda, Buffona itd. I da ne bi se sad neko našao pa da kaže da smo ga mi iz Juventusa otjerali, nismo ga otjerali već je lik svjestan da njegova forma više ne može parirati u formi Serie A te je svjestan toga otisao u slabije lige. Drago mi je da mu uspijeva tamo :))