Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je god gledao utakmicu zna da rezultat nije realan sa igrom igraca. Svaka im cast odlicno su igrali napadali stvarali sanse,ali lopta nije htjela u go.steta. BRAVO MOMCI!
Kako nije htjela u go 5 ih uslo :P
Sto je bruka prijateljska je utakmica?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mlada repka = Nacionalni kljuc
NIKOLA JELISIC DOBAR IGRAC,ODMAH GA PREKOMANDOVAT U "A" SELEKCIJU
VODITE NESTOROVICA IDIOTA SRAMOTI ZEMLJU SA OVIM IZ KOZARE ZAPRESICA NEKOG GOJKOVICA IMAMO 10 X BOLJE IGRACE U NAJVECIM EVROPSKIM KLUBOVIMA IMAMO GOLMANE U WERDERU I DORTMUNDU A IDIOT UZIMA NEKE TRECERAZREDNE GOLMANE SAMO DA BI PALA KOVERTA SA NOVCEM GONITE NESTOROVICA POD HITNO
Bitno ga je zabit, a što se koji više primi, bože moj.
to je aka neces Goran Zakaric, Nermin Zolotic, Srdjan Grahovac i Haris Duljevic povest
bravo momci,voli vas montana
Strelac prvog pogotka za naš tim se zove JELISIĆ NIKOLA. Molim za ispravku. Hvala.
dobro smo igrali imali smo još 10 šansi, Ameri svaka šansa gol, a jbg stariji su igrali im igrači od 23 godine
Odbrana nam je strasna,veze s vezom nemaju.
fudbal/nogomet vs soccer 2:5
Amerikanci dosta ulazu u fudbal u zadnjih par godina i ganjaju drzavljanstva za mlade evropske igrace koje imaju imalo americkih korijena, nije ovo los rezultat. Ima ovdje perspektivnih igraca.
Odmah krenulo pljuvanje po ovim momcima koji to ničim nisu zaslužili, alo kreteni prijateljska je utakmica protiv starije ekipe SADa, pa evo primjera : Sarajevo je sve pobijedilo na pripremnim utakmicama pa su loše odigrali u prvenstvu i kupu, tako da to nema veze, mladi su i perspektivni, sretno u narednim utakmicama.
Ma sarajevo je karina al njih sam naveo kao primjer.
cudo klix nije objavio vijest da danas u pola 7 kosovo igra prijateljsku sa werderom
u njemackoj. u braunswajgu http://int.soccerway.com/matches/2015/03/27/world/hybrid-friendlies/sv-werder-bremen/kosovo/2022428/?ICID=HP_MS_121_01
Ukratko, ofanzivno beton, defanzivno tarabe.
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455