Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Savez pod Munibom, Uljom, i Suljom neko mjerilo, onda neka sve ide u p,m.. Radi se o tome da NSBIH koristi dijasporu, i fudbalske skole sirom svijeta, nasu djecu vrbuju, koriste za licne interese. U upravnom odboru sjede ljudi iz stranaka, vecine onih koje ne zanima ni drzava ni fudbal u istoj, niti navijaju za dobrobit naseg fudbala, tako da je porazavajuce da takvi uzimaju novac od uspjeha reprezentacije, i rade sta hoce. Sto se tice Susica, na svoju ruku ste mu produzili ugovor, vecina javnosti je bila protiv s razlogom, ali je on vas igrac i na racun toga je dobio podebljani ugovor. Zasto ne zastitie kvalitetne igrace koji treba da igraju za BiH repku, i podrzavate nepotizam Safeta Susica???Zasto ispada da su dobra 2 boda od mogucih 9, i zasto mislite da je neko lud da misli da je sve to ok? Sto se tice saveza, samo ste se vi malo najeli, stvari su ostale iste, i sta Begic i dalje radi u toj kompoziciji??Zasto davno nije historija?? Sve je isto!
Samo radite svoj posao, ja vama licno nista ne zamjeravam. Dajete podrsku Susicu i to je ok. Samo nemoj da prekipi jer vrijeme mu istice..
Jaki ste, nema šta. Uzela se lova od svjetskog pa ste uložili u pogone za mlade igrače. Jagodić radi odličan posao jer mladi nam razvaljuju. Taj trener je donio renesansu u Čelik i taj se klub sad bori za vrh. Pape se šeta kroz kvalifikacije jer sve smo dobili tako da u Briselu možemo izgubiti pa da budemo prvi...
BEGIC JE KRIMINALAC...NIKAD NIKO NIJE OPTUZIO SAVEZ NEGO NJEG LICNO...STO SE ON NE OBRATI
pajceka - susica otjerat i to jeto, plus smanjenje lige
pa cim daju 50k telecoj glavi garant su stabilni
sve je to uredu, niko nista nije reko ljudima u savezu, kritike su bile upucene na adresu pojedinaca koji se imenom i prezimenom zovu Begic koji pod istragom (ili je optuzen) za kriminal i safet susic koji je jos od utakmice sa francuskom poceo gubiti konce, na svjetskom i poslje svjetskog prvenstva da ne pricam. dovedite duska bajevica da vam pokaze sta znaci zvati se nogometnim/trenerskim strucnjakom i vlicinom