Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ga je gledao kako igra i zna. Momak ima pojma o nogometu, i zasluzuje da igra za BiH. Treba da ga ubace bez razmisljanja.
Molim Redakciju da ubace Clanak o Danijelovim Uspjesim i Golovima, Tako da bi svima bilo jasno o cemo pricam.
@Mornar presaltaj malo google, youtube, sportske portale koji su pisali o ovom momku. Zasto cekamo da nam drugi servira na tanjir sve?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"U prošlosti je nastupao za omladinske selekcije Švicarske, ali debi u A timu ove zemlje nije dočekao. Ne krije da ima želju obući dres BiH." Kad ne može za Švicu onda daj šta daš.
@Hajno Ko smo to mi? Pa normalno da je kvalitetnija. I ja volim BIH reprezentaciju iz srca, al hajmo biti realni, previse se dizemo. Svicarska je daleko ispred nas. Nismo losi, ali nismo ni toliko dobri da mi sad pricamo tipa: "Ma kaka Svica"
Ma bjezi ba. "Ne bih imao nista protiv..." Pa picka ti materina, ima da se molis Allahu, Isusu i Budhi da te Mesha pozove. On ne bih imao ista protiv, je li?
Dobro nam Došao !
Jel mu Branko Kockica sta u rodu?
http://en.wikipedia.org/wiki/Danijel_Mili%C4%8Devi%C4%87 pogledajte samo prvi pasus na wiki o njemu xD ovo se neko zajebavao :D
Treba ga pozvati u reprezentaciju i vidjet ce se dali ima mjesta.
Momak zeli dres BiH i ja ne vidim nikakav promlem da mu se da jedan dres. Treba samo vidjeti koji ce broj na dresu i poslati mu jedan. :-)
zovi malog...
zeli li samo da mu neko kupi dres ili hoce da igra u ekipi
ako je ovo ekao iz srca, momka treba zvati obavezno i isprobati
Reko iz srca ili qca,nema veze!U njegovom interesu je da igra u repci,a u nasem da ga uzmemo ako ima kvalitet!
i sad bi kao ti da igras za Bosnu, pa decko i ja bih dres zmajeva pa ga nemam ....ccc
nece ga komsije pa odma bi igro za bih ee bosno moja svi ma si otvarala dusu a neprijatelji te napadali cak i komsijama si korjen dala a oni te nevole..
http://***/artikal/15259509/dres-reprezentacije-bih-adidas-climacool/
Samo gušimo našu ligu i domaće mlade igrače gurajući u reprezentaciju ove iz nekakvih liga koje i nisu puno bolje od naše.
I momak ima 28, nije to sad neki talenat od 18. Da ima natprosječan kvalitet igrao bi u nekom jačem klubu.
Slovi za talenta kojo se nikad nije dokazao,
Gospodo, prestati krasti tudju djecu. Ulagati u premijer ligu. #DinoBegicLOPOV #JasminBakovicKRIMINALAC