Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nas ne intersuje vise :D
Ma dobro. Može se gledati iz zabave, čisto da vidimo kako se drugi preznojavaju. Plus, moglo bi biti dobrih utakmica.
Sjecam se 2011 kad smo opet Portugal izvukli, koliko sam samo psov'o, konacno da vise nemamo takvih briga, dosla su bolja vremena i ja sam ubijedzen da sad kad smo probili led idemo na vecinu narednih takmicenja, pocevci od Eura 2016-te
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne vodite brigu, SP neće proći bez Ronalda i Riberija tako da su male šanse da se sudare Francuzi sa Portugalom fifa je to...Blater ovaj onaj...imam osjećaj da će ih i ovaj put ždrijeb pomilovati kao i svaki put !!! Mogući parovi po mom ili ti ga vlastitom nahođenju: Portugal - Ruminija/Island Francuska - Ukrajina/Hrvatska ...a ostali neka se šamaraju kako znaju ! Sve u svemu susjedima želim puno sreće u današnjem izvlačenju i abd vidimo se u Brazilu pa da i tamo budemo u komšiluku :)
Hajde ne zajabaji, pa Blatter i Platini ne rade sa kuglicama, nego sa sudijama. Francuzi su u grupi imali Spanjolce. Osim toga, francusko ici u Brazil ili ne ici u Brazil vrijedi jedno 50 milijardi eura za francusku ekonomiju. Francuzi ce se plasirati sigurno, jer su najbolji od svih tih timova. Portuglaci takodjer. A ostali zavisi od srece.
007 hajd nam objasni kako bi se plasirali i francuska i portugal ako bi igrali jedni protiv drugih ne mogu obadvoje proc ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Island - Hrvatska Portugal Svedska Ukrajina - Francuska Grcka - Rumunija
Portugal - Island Hrvatska - Švedska Grčka - Francuska Ukrajina - Rumunija :D
Imam dojavu: Portugal - Island Hrvatska - Svedska Grcka - Francuska Ukraina - Rumunija ;)
ovu "dojavu" si procitao prije nekoliko dana kao i ja, mislim na jednoj hrvatskoj stranici
dobra ti ta dojava, nema šta ;)
Fala Bogu pa me ovo ne interesuje :) Komsijama Hrvatima zelim da dobiju sto lakseg protivnika i da naravno putuju sa nama na SP - Hrvatskoj bi legla reprezentacija Rumunije - mislim da bi ih poderali u oba susreta. U svakom slucaju puno srece u izvlacenju parova i vidimo se u Brazilu.
Sretno komšije
Spanija ce sve pobjediti kao svaki put do sad.
Najviše bih volio da ispadnu Grčka i Francuska, ali za ove druge teško, njih će pogurati sudije, pa makar se igrala sudijska nadoknada od 45 minuta. Volio bih da prođu Island i Hrvatska, a za ove druge mi je apsolutno svejedno.
Susjedima Hrvatskoj želim svu sreču danas, govorim u ime večine Bošnjaka jer pored svega mi znamo razliku izmeđju politike (skojem se večina hrvata nije slagala) i sporta a što je najbitnije za ljudskost. Pravi Hrvati su uvjek bili uz Bosnu tako da če danas pravi Bošnjaci biti uz Hrvatsku budite uvjereni. Sretno DEĆKI.
Swrbiji želim puno sreće u baražu, od srca :)
Vidi blokirali komentare na intervjuu Adilova AHHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
Adilovica*
poceli mu psovat zenu odvratnu i j ebem mu djete odvratno i mrtvo
Francuska - Grčka izdrčka
Island bi mogao napraviti iznenadjenje i što da ne protiv Portugala. Kako god sretno svima, osim onim što imaju 25 bodova uz 5 postignutih golova. Oni nek dobiju Francuze.
haahah kako cu da se smijem grcima :D
Kao dobar susjed, zelim Hrvatskoj Islanda. Sto se tice Francuza, zaboravlja se da oni imaju u svojim redovima najboljeg igraca Europe, tako da nije samo do Platinija, da je do Platinija, ne bi oni dobili u grupi Spaniju. Sto se tice Grka, vise bi im odgovarali Portugalci, nego Francuzi.
Ja im zelim Portugal pa da im se smijem kao sto su se oni nama smijali
mislis da hrvatska moze proci island?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Moja želja: Island - Grčka 0:0 (1. utakmica); Grčka - Island 0:1 u 2. utakmici i to se najsikrenije nadam da će Island povesti u sudijskoj nadoknadi i to autogolom (bilo kojeg) odbrambenog igrača Grčke, tamo negdje u 93. ili 94. minuti, i a da će golman Slovačke Muha, skupa sa Škrtelom doći da daju podršku reprezantaciji Grčke sa tribina i na kraju otići kući uplakani (kao i većina gledalaca) sa stadiona.