Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj i ovaj je Nilsen, amlo jaci sudija. Najbolji sudija je bio onaj Madjar sto ga nogirase prije 6-7 godina, ovo su sve prodane duse. Ovaj kreten Nilsen je obicni parmak.
cuj trebo bi sudit derbi, ovaj je dobar praaavoo...hahaha... presudio je Djelo u derbiju, ne treba nikakav sudija!!
Joj nek nije onaj Kolina, koji je to foler, guraju ga svi koda je filmski glumac
cuj ovog fk najnjajevo: dobar sudac trebo bi on sudit i nas naredni derbi pa vama jadovi ni hdjini zapisi nece pomoci jer ste nafurani krelci, nadmeni. spustite se glupani an zemlju. ma nema vas nigdje. dabogda se ugasili
Zna se ko treba sudit!!!!
stas kad ga spotkacio moro sam
nije glup komentar nego je to legendarna utakmica ...ali to tebi nista ne znaci Dvide jer se ti trebash hvatati golijata....a ovog sudiju moraju izabrati jer je Kolina poludio i samo djeli crvene u naj vaznijim utakmicama...
Ohhh sto je zajeban ovaj sudija. Cuj iskljucio Davida Beckhama na mecu Engleska Argentina. Pa zar se po tome mora ostati zapamcen. Bas ima i ovdje glupih komentaraa, majko moja mila!
zna se dobro da danac danca u guzove shtanca
dobar sudac trebo bi on sudit i nas naredni derbi