Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tavez ne seri majketi
da sa i ja imala ulaznicu, gledao bi finale lige prvaka
jest da si ti Tevezu počeo utakmicu, onda bi vjerovatno igrao od 1. minute
malisha, po tvom komentaru se da zakljuciti da nemas tv kuci...
@Zenica U pravu si. Da su se i malo vise otvorili - tek bi onda fasovali. Ovako su i dobro prosli! Trebali su ko Celzi stavit 10 igraca na 30 metara od gola i samo kajmacit naprijed, onda bi mozda uspjeli proc sa 1 primljenim golom, al et dobro su i ovako prosli.
Apsurdno je govoriti da Tevez nije kvalitetan i poželjan igrač. Slobodno mogu reći da je jedan od najborbenijih igrača u Mančesteru.
a sto je momak mastovit.... :D Da je i baba imala mu.da bila bi deda....
DA SAM JA BIO U PARLAMENUT 1991 U BOSNI NE BI BILO RATA !!!! jebiga nisam ;D
tevez je u pravu,a on posjeduje dobre kvalitete jer da ne posjeduje nedi ga trazili najbolji klubovi
e moj Tevez,jesi levat! da ste vise napadali,primili bi jos 3-4 gola,tako to ide sa Barcom...
tevez ne kaki
da baba ima k_ _ _ _
Da je MAN Utd kupio Dzeku, sad bi bio prvak :) Jednostavna formula - kupi Dzeku i bices prvak :D Cuj, on da je igrao mozda bi pobijedili. Ovaj Tevez me nervira pravo. Osim cijene nista drugo ne posjeduje. On je meni lik - nit igra nit golove daje, a cijena mu skace. Levat tezi.
sta bi bilo kad bi bilo...mozda su se trebali konsultovati s Chelsea... kako god opet bi izgubili...