Džeko zvanično predstavljen
0
"Čujem da je City omiljeniji klub u Manchesteru"
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je, zivim u UK, i City je zasigurno omiljeniji u Manchesteru. Na globalnom nivou, naracno to je United.. Sa srecom BiH legendo. Ti si nas ponos, konacno se neprica o BiH i ratu, nego talentu koji ova mala zemlja proizvodi.
samo cuvaj noge dzekson....sretno:)
Mamu ti mi svi sa originalnim dresovima na gomili.
Kakav Džeko on je nula od igrača . City ga je kupio samo zbog činjenice da će mnogi bosanci odapeti ako njihov mili Džeko ne potpiše za neki jak europski klub . Pa evo malo smo se sažalili radi jadnih bosanaca ali nema veze isplatiće se on kupovati će bosanci dresove . Koliko vas ima ukupno puta cijena za orginal dres i to je to .
džeko se provaljuje! :D
kako neki rekose u prethodnim postovima UNITED je institucija prvi CITY nije ni do koljena isl... BUT EVERYTHING IS GOING TO BE CHANGED sa Mr. Džeksonom kako rece jedan saner iz kalifornije THIS (Džeko) CHANGES EVERYTHING...AGAIN I da Džeko ga je zabio jos u avionu dok je letio ka ostrvu... ;) a i ja sinoc zamalo da ga zabijem...
LJUDI MOJI, SRCE MI KO KUĆA. SVAKA ČAST KOLIKO GOD ČLANAKA, SVAKI ĆU PROČITATI. DZACK, PONOS BIH, NE ZABORAVIMO I OSTALE KOJI NAS PREDSTAVLJAJU U NAJBOLJEM SVJETLU ZA RAZLIKU OD ONIH KOJE SMO MI BIRALI U OKTOBRU.
Gdje je jakna covjece???
\"Došao sam ovamo jer sam u Manchester Cityju prepoznao ambiciju.\" q.rac moj si prepoznao ambiciju, došao si zbog para! Man.City nikad neće biti ni do članaka, a kamoli do koljena, Man. Utd-u. To treba da je svima jasno. Kakav city...., nisu bitne milijarde, ima nešto što se zove tradicija... Pu.ši mi ga šeiče mansour! :D
đekoooo imal šejkaaa zubejdeeee... pita hareeeee ka će te na jagnjetinu u jablanicuuuuuuu...pripremijo je hare novu tramšu za tvojije tranveraaaaaaa hajte vamooooooo
ovde se radi o dzeksonu a ne o plus minus!!! zivino
Mancini mi je reko da ceme uvesti u 85. minuti. Nije loše za poćetak.
Kakva vam je ovo fora ,da mogu dati \"plus\" ili \"minus\" na deset clanaka???? Ocenjivanje i citanje komentara mi je poslastica.
dzeko, pusti ove mraku od naseg naroda. zelim ti svu srecu. a z mraku: dzeki niste ni do koljena, kopajte kanal idalje za 20 km a dzeko dje da dize milione i uz to radi ono st voli
Joj jesmo mi BiH Gubav narod umjesto da slavimo njegov uspjeh mi ga pljujemo
Kakve veze ko za koga navija, streberi za City, a klosari za Man U. Cinjenica je jedna i samo jedna: United je institucija za City u svakom pogledu! Izvini Dzeko ali profulio si klub, u svakom slucaju puno srece nasem Dzeki i te kako ce mu trebati :)
ZABIJ MU DŽEKO KAD COVJEK HOĆE NIJE DO TEBE SMAO MU ZABIJ KO WOLSBURGU I IMA DA LETE MILIONČIĆI