Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stisnem na sliku, izbaci me sa aplikacije. Apl stabilna ko turska lira
iduce godine ce biti najstariji koji je osvojio ;)
Dajte vi onom nosonji nagradu, ima asistenciju i gol ove sezone
Zavist i ljubomora su cudna bolest;)
A uz najveći broj golova i drugu sezonu zaredom je najbolji asistent lige i najbolji playmaker (najviše ključnih pasova). Znači čovjek obavlja posao organizatora igre (npr. Modrić), posao asistenta (npr. De Bryune) i posao goalgrtera (npr. Ronaldo) i u svakom je poslu najbolji na svijetu. E to se zove kompletan igrač iliti najbolji na svijetu.
@DamirS Nazalost postoji veliki broj glupih ljudi koji ne razumiju ovo i ne mozes im nikako objasniti.
Covjek jest najbolji, ali prestanite kenjat i omalovazavat ostale, posebno modrica, koji je zasluzeno osvojio sve nagrade! Znaci igraci, treneri odlucili!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imo sam kopačke s kramponima žutim neko mi ih ukro opasno se ljutim
Čarobnjak nema dalje