Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
goljo Neobjavljuju zato što naš derbi nije nikom interesantan nego nama i ne gleda ga niko van Sarajeva dok je Beogradski svuda poznat u Evropi.
jedini pravi derbi na ovim prostorima
Ovo je jedini derbi iz regiona, nazalost HR i BIH derbiji nisu ovom ni do kolena, 50k ljudi, ludnica na tribinima, vrlo vrlo zanimljiva i puna peokreta utakmica, prenosili su i arapi, ali eo sad video i Brazilci prenosili, fantasticna atmosfera, bakljada, samo tako da se nastavi!! :) ZIVEO VECITI DERBI!!
ZIVELA SRBIJA
ciganski derbi u ciganskoj drzavi, samo se tuku i pljuju.cigani se ne mogu imedju sebe al smo mi trebali ostati sa njima u drzavi, ma odjebite chetnici u vasionu
to je nekad bio derbi do 1989.posle je to seoska bratija nivo 3-4 evropskog kalibra uostalom koi svi derbi iz exs yug
UUUUUUUUUUUUUU AAAAAAAAAAAAAAAA ZVEZDAAAA http://www.youtube.com/watch?v=47TYWGwQcVQ
SAMO ZA DELIJU::Haj ti delija suti malo,pa cobane ti si potomak turskog K---U---R---C------A kao i sav ostali narod na citavom balkanu jer istorijski se zna da su turci vladali balkanom...zato promislite dobro prije nego sto kometarisete nesto MUSLIMANI DRUGOG REDA
kad me guze pitari pizda mi se rasturi
Kad me .ebu Delije, meni je veselije.
na koga boli kur... a ovo?
prije rata sarajevo i zvezda su bukvalno bili \"bratsk\"i klubovi a sa druge strane zeljo i partizan, pa velez hajduk ..koliko se tu fudbalskih utakmica namjestilo.. zvezda je godinama kupovlal igrace sarajevva, to je islo bez problema..
zanimljivo \"partizan\" i \"crvena zvijezda\" su simboli komunizma,a ch.etni.ci,monarhisti i anarhisti slave i uzvikuju te nazive...nidje veze..ali eto im ga...doduse i mi imamo bratstvo(gracanica) i jedinstvo (bihac) ali to moze biti primjenjeno za svaki rezim jer simbolira osjecaj zajednistva a ne politickog pravca
ja sam gledo mec Fljamurtari-Tirana,molio bih kliks da izvjestava vise o rezultatima albanske lige,puno bolji nogomet od udruzenih zlocinaca lige
@ДЕЛИЈА: pusa za delije:*:D
ЦИЈЕЛА СРПСКА ЈЕ ЗА ЗВЕЗДУ! НЕ МОЖЕШ БИТИ ПРАВИ СРБИН АКО НЕ НАВИЈАШ ЗА ЗВЕЗДУ! А ВИ ПОТУРИЦЕ ШТО СЕ ПИТАТЕ ОТКУД ОВА ВИЈЕСТ НА КЛИКСУ, ПА ПИТАЈТЕ АЛ-ЏАЗИРУ И ПОЉСКУ НАЦИОНАЛНУ ТВ ЗАШТО СУ ПРЕНОСИЛЕ СРПСКИ ДЕРБИ! БИЋЕ ВАМ ЈАСНО! СРПСКИ ДЕРБИ ЈЕ НА СВИМ ЛИСТАМА У ПРВИХ 10 НА СВЕТУ. ПРОЧИТАЈТЕ БА НЕШТО! ПУСА ЗА СВЕ МУСЛИМАНКЕ! ЈЕР СУ ОПРАНЕ И ЧИСТЕ ;-)
pravi i iskreni navijac sarajeva ce s odusevljenjem vidjeti ovu vijest jer ako se ovi klinci sjecaju ko voli F.K.Sarajevo vili i Zvezdu i obratno Seljo i Partizan.