Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tendencija da bosanci mrze messija pokazuje kakav mentalni sklop imaju suniti sa ovih podrucja. Sa sunitima i katolicima se uvijek moglo raditi sta se htjelo. Grupa neobrazovanih idiota koji na sva zvona zvone svoju "pamet". Gledam ove slike sa okupljanja "bosnjacke" elite i sve izdajnik do izdajnika, a da ne govorim o kategoriji "bosnjak" i o njihovim glupim glavama! Nisam srbin idiote koji si krenuo da mi napises kako sam srbin ili nesto slicno! mame vam se nahebem sunitske, glupave, kako ste samo retardirani.. E hajd sad branite se svojim kvazi-ideoloskim, imbecilnim, "intelektualnim" argumentima. Maloumnici nesposobni. NARODE, ovcuge!!
Bliclol Ti da si i malo pametniji nego jedan obicni kreten, prvo sto bi uradio to je da izbacis to psovanje iz svog rijecnika. To te spusti na naj nize grane i ko zna, mozda bi onda neko htjeo i da poslusa sta ti imas reci
OJHAAAAA Naj nize bogumi bil ti htJeo da naucis pisati seljacino?
suarez pravi spic, neymar lijevo, i cisto sumnjam da ce messi ici desno. volio bih da ga prodaju, pa da se oslobodi mjesto za novu zvijezdu, neymara/suareza, jer tesko je uklopiti svu trojicu zajedno. prodaju messija za 150 mil i dovedu reusa :O uz promjenu sistema koju najavljuje "krojf", to bi bio pun pogodak! ovako ako ostane, luis enrique ce morati udovoljavati svoj trojici..samo je pitanje dokle?
da prodaju Messija? :| Sta je sa vama
Ama Barca je beton sa Neymarom, Suarezom i Messijem. Samo im treba adekvatan kreativac kao nasljednik Xavi-a. To Rakitić nije, treba im neko kao Pjanić, Toni Kroos ili Thiago Alcantara da ga vrate. Mada bi i iz svojih redova mladom Rafinhi mogli dati šansu na toj poziciji. Mislim da stil igre Suareza se uklapa u Barcinu igru za razliku od prošlih pokušaja dovodjenja napadača tipa Ibrahimovića.
je li to pjanic bolji od rakitica? hahahahaha , koja glupost
Ja vjerujem da barca treba sto prije prodati messija nekom za velike pare. Mislim da messi vise nikad nece biti onaj pravi i da ce sam biti slabiji i slabiji. On neizgleda da vise ima motivacie da igra kao sto se desi sa mnogim igracima sa tih dijelova zemlje.
Ebem ti sunce nepismeno, pogledaj sta si napisao covjece boziji. I ti da dajes misljenje ... huuu
Bliclol imas buraz problema ;) a pisem preko mobitela pa me zeza malo ovaj "touch" a neda mi se ici u nazad da ispravim greske. Znas sta sam htjeo reci i ovako
Sada Suarez stvarno treba pokazati zube.
Messi i neymar svakako tesko igraju zadnju godinu, samo da se i ovaj Suarez ne "utopi" u Barsi i bude vodonosa Mesiju