Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina, real ima bolje igrace od nas kad gledas imena, al nikad nije imao bolji tim! Mi na klupi imamo SAF-a buraz
Pa buljasu jedan, sta ste bolji ...... poderat ce vas Manchester ko siroce napolitanku......
ma ja, a ove sezone su razbili: chelski, man shity, looserpool, jadni i cemerni arsenal it itd i zato ce da razbiju placenike iz madrida...
Pa nece se valjda bojati kluba koji je prosle sezone dobio batine na svom kao i na gostujucem stadionu u utakmicama protiv Basela i Athletic Bilbao -a. Presmijesni su, jedino ih jos Van Persie vadi.
bolji ste bolji, samo ako varane i arbeloa uspiju da zaustave wazzu i rvp... ako gad odvratni onaj marselo zaustavi valensiju ako snazni modric razvali slabasne i omalene vidica i ferdinanda aha bolji ste...hahaha COME ON UNITED, WE WANT OUR TROPHY BACK!!!
al od granade tesko
Sto si lud Ronaldo! GGMU!
e sta sad on neka faca nab... ga......
E j.e.b.a.c.e.m.o vam majku majcinu !
Bravo glupani, rođendan mu je jučer bio -.-''
Najbolji smo na svijetu kao i uvijek! A ti si legenda naseg kluba viva CR7! HALA MADRID!
Toliko kasnite da ne slavi danas rodjendan (6.2) nego je slavio juce (5.2)
Srecan ti rodjendan sunce moje drago, volim te volim ti si moje blago..
Ako vam treba novaca, a provodite puno vremena pred računalom, onda vam preporučujem ovu stranicu. Ovdje možete gledati reklame i biti plaćeni 1 cent za svaku pogledanu reklamu. Također možete ispunjavati ankete i biti plaćeni nekoliko cenata po anketi. Registracija je besplatna, isplata je sigurna, a može se i dobro zaraditi. Ja sam, primjerice, zaradio oko 150 dolara u 1. mjesecu ove godine. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151