Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja radim za 300 maraka
na football manager-u 2011, ja u croatia sesvete-u imam veću platu
Neznam koliko je minimalac u Itali u Njemackoj je 4 eura po satu znaci ovaj bi mogao samo 22dana da radi :) A znalci ne pise ovo sarajevo X sve ove informacije dobijaju od agencija pise vam u cosku Totalsport pa njima se zalite
rečeno je \"profitabilnim\" što bi trebalo značiti da je zaradio kada ih je prodavao, a tako i jesti ;)
Ove igrace koje su nabrojali nije doveo Zamparini nego Walter Sabatini koji je tad bio sportski direktor Palerma.Taj Sabatini je sadasnji sportski direktor Rome i on je doveo u Romu naseg Pjanica, Lamelu,Bojana,Kjaera,Gaga,Borinija,Jose Angela,Osvalda,Stekelenburga,Heinzea,Negu.
ovo je SRAMOTA ZA NAJCITANIJI PORTAL U BiH cuj750 Eura pa to je socijalna pomocu normalnim EU drzavama a ne Plata
Muhamed Hevaija Uskufi je napisao prvi rjecnik bosanskog jezika - Potur Sahidija - 1631 godine, dakle 197 godina prije prvog srpskog rjecnika. Postoje cetiri sacuvana primjerka ovog rjecnika; jedan od njih se nalazi pohranjen u univerzitetskoj biblioteci u Uppsalli (Svedska).
sicilija suti i trpi da te nebi u kanalu zavrsio
zaradjiva?! JAO
al zato ima i hranu i spavanje plus 750 eura :D
Pa to bi trebala i biti realna plata svih trenera koji samo sjedi i drobi na klupi!Sve ostalo je preseravanje!
sumnjam da trener Palerma Mangia zaradjiva samo 750 eura mjesecno...provjerite malo bolje ovu (ne)potrebnu inforumaciju na kojoj se zasniva ovaj clanaka...
A koliko dobija sto je clan upravnih odbora 5-6 drzavnih firmi? Ups, nije ovo kod nas...
Koga zanima ?
750 eura + topli obrok + mjesecna karta za bus , sto ste ga preplatili kao Torresa , svaka vam cast