Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Klixe, pa objavite prevod intervjua samo, a ne spomenete da je momak izabran za igrača utakmice u svim medijima u pobjedi Haife nad Maccabi Tel Avivom. Najbolji igrač najvećeg izraelskog derbija. Dečko je zvijer i jasan dokaz hinjavosti i korumpiranosti Sušića. Nikad ga nije ni spomenuo. Doslovno nestvarno!
prije dvije godine ga je Susic pozvao ali je trazio od Cocalica da promijenimenadzera, eto zasto nikad nije niti ce zaigrati u repki, bitno je da mu neki Vranjesi cine stubove u odbrani
ZASTO GA KRETEN SUSIC NIKAD NIJE POZVAO, ZASTO SAFETE SVE TI JE.b.EM PITARSKO
Nit znam ko si nit me zanima neko ko igra u genocidaškim ligama
to rode samo naprijed,zelim ti puno srece i uspjeha da ostvaris sto si naumio :)
ja Cocalića što se emancipirao...
ja i dalje ne vjerujem da ga Sušić nije dosad pozvao. PAPE molim te otvori oči ionako kriziramo u odbrani najviše !!!!