Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK CRKNU DUSMANI NEK CRKNU DUSMANI NEK CRKNU DUSMANI
Nek crknu dusmani!
ovi seljovci klocevi samo se sjecao newcastla koji vam je dao koliko ono golovoa??? :)) i kako neko normalan moze o tome pricati...
EMKO, Zato ce ti stara dobro izdrzati i juce je dobro izdrzavala kad smo je guzili
PITARI, KAD BUDETE IGRALI SA MOJIM KLUBOM JAVITE SE, PUSTITE MI SE CLUJO-OVA I KARINANA. STA SE VISE KURCITE, PA KO DA SA BARCOM IGRATE. SVAKA CAST NA ZADNJOJ TEKMI, ALI SMIRITE SE PA NIJE FINALE LIGE PRVAKA. NEGO ZNA LI KO HOCE LI BITI TALIJANSKE LIGE NA OBN?
pa gdje je los bio, gledao sam tekmu na erste, gost komentator je bio mehmet scholl,koji je rekao pred kraj tekme, da je dzeko prerastao bundesligu. a odigrao je odlicno btw, ne znam koju si ti tekmu gledao???
Trebuie sa fie umili ...............
koji komenteri jadni smrdljivi celik,jadni zeljo i tako stvarno mi je drago sto je sarajevo proslo iako nisam navijac sarajeva al bio sam na kosevu i bodri sarajevo protiv HIF al vi se tako umislite i vrijedjate druge respektabilne klubove kao sto su zeljo i celik koji su ako nisu bolji nisu ni slabiji od sarajeva da covjek stvarno ne moze postovat vas uspjeh pa kao da ste imali ne znam kakve uspjehe u evropi pa svaki put kada ste dosli do nekog prosjecnog evropskog kluba dobivali ste petarde kao domacini pa evo slavija je prosla alborga koji je bolji klub od cluja pa nisu se ljudi umislili da su odmah iza reala i manchestera
Treba srediti ove vampire da vise nikom ne sisaju krv.Za domace vampire nudimo motke za sisanje iz gaca pa bujrum,izvolte karinashi pogotovo oni ljubomorni i maliciozni gadovi.
realan molim te upucaj se . Hvala cao.
Sarajevo - Cluj 0-3 Cluj - Sarajevo 6-0 Eto moje prognoze. Najgori moguci protivnik, neatraktivan a jak ko beton... Sjetil se ko proslogodisnje lige prvaka? Plus... Sarajevo je vec imalo dosta srece...tako da ocekujem potop.... Nemojte mi samo prica o dusmanima i slicnih sr.anja... ovo je cista fudbalska prognoza.
sjecate se najmanjih zijana, zdurinepi sarajevske
ove pitchke sarajevske se samo sjecaju dinama i nekih levata. a ne sjecate se mozda besiktasa i bazela, levatine jedne
ŽELJO ŠAMPION
da mi je samo znati sa koji si ti emko planine sisao:))) i zaista mislim da ovakvim neandertalcima nije mjesto nigdje a kamo li na netu!!!