Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh moj Dzeko neces ti nikad zaigrati ako Negredo bude uvaljivo 3 komada....
Zasto smo svi ovako ljuti na MC? I ja sam, kad sam vidio da Dzeko nije u prvom timu, poceo sam redom psovti sve vezano za MC.. Vidim da nas se tako dosta osjeca, zasto? Zar toliko volimo Dzeku da se svi ljutimo kad zbog nekog drugog nije na nivou?
Negredo went Berserk :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Džeko predji u L.A. Galaxy! bićeš pored Amre I moći ćeš da čuvašmalu Sofiju!
hahahahaha
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Pjanic je sa Lyonom srusio TELEgrinija u Ralu...otada ovak katolik navoli Bosance.
Da ne bude neka nacionalana nota, vezano za Džeku, ali treba biti realan, Negredo je doveden kao Pelegrinijev igrač, ni Džeko ni Jovetić ne igraju, a nijanse su među njima, još ga prosralo pa je dao par golova u par dana.. pa njemu igra mrtvi Demikelis, strašno.. svaki trener ima neke svoje igrače kao Murinjo Esijena, koje vuku gdje god da oni idu.. Ako se nešto drastično ne promjeni, npr Džeko da gol svaki put kada uđe ili se Negredo povrijedi, jer su isti tip igrača, a Aguero mu je prva opcija, mislim da će presjediti ovu sezonu na klupi, ulaziti malo, neće biti u formi što može negativno da se odrazi na njegove nastupe na SP 2014.
Pa MC nije nikoga jačeg dobio ove godine(izuzev MY koji je u krizi a nije igrao ni Persi koji ih je razvalio prosle god).....polako dok im dodze neko jaci kao sto ih je Bayern ponizio...tim ublehaša pocevši od TELEgrinija pa do umisljenih zvjezda bez podloge(sa izuzetkom Dzeke i Aguera)
Prije par dana napisao sam da je Negredo car i pun pogodak i svi me popljuvaše, a što sada.
dijamant dzeko govno idiot eto sada govori da su navijaci zivotinje ovce
cim je cilanac doveo negreda valjda je bilo jasno da ce dzeko opet truhnuti na klupi.. treba biti i realan negredo i pogotovo agueru su trenutno bolji i graci od dzeke i to je jasno,,.
boli dzekana djoka hoce igrati ili ne bitno je da stize lova na racun...ako se on ne silira ljudi zasto bi mi
on zigu...nije on ni svjestan šta mu se dešava kad se probudi igrat će u Veležu
Nije da treba ići iz Citya,nije trebao ni dolaziti.Ako već u januaru ne ode,ode karijera.
ovaj pellegrini je gori od mancinia...
Ne znam jel ovo bilo ironicno ili....
@ lud i ponaosan aguero i negredo su bolji igraci od dzeke i to je to. svaka dalja rasprava je suvisna. u fudbalu je jasna stvar,pogotovo kod napadaca ko daje golove taj ce i igrati,.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzeko dodji u Junajted i igraces non Stop ionako nam trebas,treba nam igrac tvog karaktera GGMU
Dzeko bi u Arsenalu procvjetao.
dzeko dragi kad ces shavati da nema hajra u city,idi bilo gdje sam da igras,ako mislis igrati..........
ma kriv je Džeko što ne igra jer i budala vidi da nema nafake tamo,godinama igra a vazda je rezerva ali vjerovatno neće da se odrekne para i to je to a mi što kidamo živce zbog njega veće smo budale,
Nameracio se da gledam dzeksona, yaya toure povede ekipu na teren, dzeko u bundici.. Skontam, nema se tu sta gledat, i odgledam juve - real.. A dzeki bi mnogo dobro doslo da ode iz manchestera..