Tri dana do susreta Sarajevo - GOŠK
0
Čisti se snijeg sa sjeverne tribine, teren u užasnom stanju
Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahah VIDI TERENA BA ŠTA JE BA UDBAŠI, KAKVA JE TO MOČVARA NA GRADSKOM STADIONU? NISTE U STANJU OČISTITI TEREN MJESEC DANA, J.BIGA, NEKO DANAS IGRA POLUFINALE KUPA A NEKO LOPATA PO BLATU.
JOS JE RANO ZA ORANJE, NIJE VRIJEME ZA SJETVU KROMPIRA I LUKA!:d
Ma uprava CSR sve lopovi, ona im predsjednica izdala prostore na stadionu za male pare sve svojima, a nije u stanju da odrzava stadion. Da ne govorim kako cistacice odredjuju smije li se u svlacionicu ili ne. A pare hoce, zbog toga gore samo pogledajte koji su poslovni prostori i kakvim sve kretenima izdaje za 1 KM po m2. Bruka, radi ona sta hoce, samo u tal. Fuj, pravo radi u interesu gradjana. Treba je prijaviti, mamu joj
Na ovo pobacati malo krompira, da imauju sta da jedu u jesen :DD može i mrkve :D
kaka je ovo suplja navijaci hamali trebaju cistiti snijeg navijati i platiti kartu i nakraju dati im po caj smjesno ovo je gradski stadion to treba grad da odrzava gdje ovaj ministar za sport i kulturu ma nered svugdje ala koda je cetrdeset i sesta proslog vijeka
Kod nas se uvijek nadaju i vjeruju da ce biti bolje. A niko da to bolje planira i radi.
Eto vam sad prasci jedni pa se valjajte po blatu!!! HAHHAH
šta cekaju ovi iz europske humanitarne organizacije, što nedođu ovu ilovaču nabrzinu izlopatati.
pojiliste za krave i turske svinje.
pitari opet nas kopirate :)
HAJMOOO SANDZAJEVCIIII POMOZIMO SVOM SANDZAJEVU !
nije doslo 10 ljudi da cisti a ne 50.....sramota
dobra njiva za posijati kompir...kako im ide više bi fajde imali od poljoprivrede
Vidi Krke manijaka cisti snijeg na kosevu a seljo mu igra na grbavici,jaki ste vi manijaci nema sta :)
Bolji teren u Celjanovicima hahahahaha
Sinoc na utakmici Bayern- Basel u fudbalu gledam nekoga malenog igraca iz Basela, izgleda kao ruzan pas terijer sa siptarskom frizurom......pa nije fudbal utrka pasa pa da taj fukara Saqiri ili tako nesto bude na terenu, on treba u kavezu biti i cekati utrku pasa.
Pa zar nije bolje ostaviti snijeg, uzeti onu drecavu loptu i igrati tako nego po ovim kraterima