Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Ciro, od tebe me vise nista ne mre nacudit. koji si ti ljakson travnicki
Sine moj Besiktas je svjetski i evropski velikan, najboljim trenerima na svijetu velika je zelja da vode ovaj kolosalni klub. Imaju sjajne igrace koje samo treba galvanizirati kako bi dosli do velikog uspjeha koji ce posvetiti vjernim navijacima koji su najbolji u cijeloj galaksiji!
Heheh Kad dodje Ciro turcima: \"Mi turci smo najbolji na svijetu. Nama niko nista nemoze, insallah\" Ma ima da ih napali da ga za predsjednika izaberu.
Poznavajuci prilike u Besiktasu sumnjam da bi na pola sezone mijenjali trenera. Ovo mi mirise na cistu novinarsku spekulaciju bez ikakvih osnova...
Nesudjeni trener C.Zvezde.
U Turskoj Ćiro nije nepoznat, posebno nakon optužbi da je namjestio utakmicu u Zenici za pola miliona eura, koje nebuloze pišete, fakat ste retardirani namjestio turcima da ispadnu, jel to?
sine je..ću im mater
Obzirom koliko \"lupa i mlati jezikom\" u Stambolu bi ga na kolac mogli nabiti.
CIRO TURCINE !!!!
Ciro je Kraljjjj
Koju utkacicu je namjestio za pola miliona ? Protiv turske ili portugalA.. i kako prekticno izgleda to namjestanje ?
nemoj te vi titati spekulirati ,,,nidje veze