Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima da osvoji ligu prvaka
Vala Ćiro, dobio si novu ekipu (13 igrača). Ako ne budeš prvi, baš si peder
Fale tu jos dva veznjaka da bi se upustio u stizanje 5 bodova u domacinskoj ligi od 15 kola. Jedan prednji i jedan zadnji vezni.
seljački klub đaba da im dođe anćeloti seljaci pa seljaci
Dobra jakna u trenera Banovica,od Svajcarske kratkozube zabe
Ciro vodi pravi Bosnjacki klub! googlajte Dejana Stankovica, eto vam cistokrvnog Srbina! Izgleda ko da je prvi rodjak onome egipcanu Haggagovicu koji obilazi svijet :D
Ćihu.ćihu,ćihuhu..
Sudija iz Banovica i opet nije mogao navuc. 10% gostima. Cccccccc. E moj crni Elvise. Prepo se tuzlaka jel?
Kakva je ovo oprema u Zelenih? Ccccc. Buducnost sa Legea-e, presla na Puma. :) Heheh Keno opet na klupi, a djete igra ko Bicakcic i lici na n jega, jos cita knjige u parku, kad je lijepo vrijeme. Maneken i pol. :)
HEJT ZA OVO!!! Četvero djece se mrzne, ni za šta krivo, sutra će biti odgajano tako da je to normalno i da se sve da izdurati, neka djece biće valjda neke nafake... KURAC MOJ!!! IZVADI GA JEBO TE ON, AKO SU TI KURTONI SKUPI! JEBALO VAS SVRŠAVANJE U PIČKU! Otresi ga u rijeku Bosnu, biološki otpad nije kesa Konzumova! (Nije ovo kontra Roma samo; kontam da je sirotinji sex jedina zabava, normala, SAMO GA IZVADI da se djeca sutra ne pate!)
Izvadio bi ja, da nije lijepo.
Ako je ovo kod njega bijeli sal oko vrata ja sam Obama. Ajd sto su nepismeni, vec su i daltonisti ovi novinari...
Next stop: Real Madrid