Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo tuzla odlična posjeta, atmosfera sve za 10 vraća se sloboda
TI SI NASA SVETINJA!
Svetinja !
Jos jednom pokazujemo da je Ćiro uvijek dobro dosao u BiH i sigurno da mu necemo zaboravit sve ono sto je ucinio za repku
ĆIRO PEDERU
1. BEGIC OSTAVKA 2. SUSIC OSTAVKA 3. DZEKO SUSPENZIJA PRIVREMENA, SA MOGUCNOSTI ZA STALNU 4. SPAHIC SUSPENZIJA PRIVREMENA, SA MOGUCNOSTI ZA STALNU
Samo sanjaj :P
Ako Susic ostane na celu, BiH repka u Brazilu nece osvojiti bod. Susic napolje zbog nepotizma i korupcije, Begic napolje zbog toga sto ne zna svoj posao i sto je mozda korumpiran, Spahic i Dzeko suspenzija tokom priprema zbog toga sto su trebali inkognito sapnuti novinarima da je selektor korumpiran i nepotista, a ne tu prosipati suplje i svadjati se sa navijacima, pored toga sto su dali uzasnu partiju u Insbrucku i ne samo tamo. UKRATKO, SUSIC OTICI ODMAH MORA! RADI SE O KORUMPIRANOM NEPOTISTI I DILETANTU! VRIJEME JE DA IDE!
Placi, Susic ostaje selektor
Jarac xD
Da riješim i tu dilemu. Bio sam na zapadnoj tribini, dok je ta životinja meni nepoznatog pola bila na sjevernoj. Na sjevernoj trbini su inače i navijači kluba Sloboda tj. Fukare. Ni po slici ne vidim da li je koza ili jarac, jer nisu se fotografi saginjali da slikaju ono što vas zanima. Simbol Tuzle je koza. Ali simbol Fukara je jarac, odnosno na grbu ove navijačke skupine je slika jarca. Tako da u svakom slučaju životinja nešto predstavlja. Lijep pozdrav svima.
NEk zagrmi istok cijeli neka cuje se do svemira !
Zbog cire pratim i drugu ligu... nikad ranije nisam
neki ustasa koji stalno psuje i koji salje ruznu poruku nasoj djeci da ga ovako postuje narod... bolest
Idi lijeci se bolesni psihopato!!!
1. BEGIC OSTAVKA 2. SUSIC OSTAVKA 3. DZEKO SUSPENZIJA PRIVREMENA, SA MOGUCNOSTI ZA STALNU 4. SPAHIC SUSPENZIJA PRIVREMENA, SA MOGUCNOSTI ZA STALNU
Pa ako Susic ostane na celu, svakako nece osvojiti bod. Susic napolje zbog nepotizma i korupcije, Begic napolje zbog toga sto ne zna svoj posao i sto je mozda korumpiran, Spahic i Dzeko suspenzija tokom priprema zbog toga sto su trebali inkognito sapnuti novinarima da je selektor korumpiran i nepotista, a ne tu prosipati suplje i svadjati se sa navijacima, pored toga sto su dali uzasnu partiju u Insbrucku i ne samo tamo. UKRATKO, SUSIC OTICI ODMAH MORA! RADI SE O KORUMPIRANOM NEPOTISTI I DILETANTU! VRIJEME JE DA IDE!
@007 Idi se lijeci, nije tebi dobro.
Kiksalo Bratstvo & Jedinstvo :)
haha stari lisac ih je galvanizirao sine :D
jača prva od pl
Autoru teksta: "Poslata" se kaze na planinama gdje gramatika BH jezika jos nije stigla. Sam/a nauci kako se ispravno kaze!
A "poslatka" kad je nešto prilično slatko.
sloboda zaslužuje premijer ligu kao i sam grad tuzla realno,šega je naka obarska selo pored bijeljine mislim bore se al kome,jedinstvo posustaje
Svaka cast Slobo ali prije nego sto objevite tekst pregledajte ga prvo, ima mali milion gresaka i nije ono jarac................. Sagnite se pa pogledajte!