Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ti si Ćiro jedan velikiiii gospodin i džentlmen..nikada ni riječ protiv Sušića mada je ponekad zaslužio. To samo dokazuje kolika si ljudina, legendo a ne pederu.
brundo : u ovim godinama Ćiro je za Nermina..... Marlon Brando :)
Bolje je citat komentare nego clanak :D
Dobar si!!! I meni je tako....
Jeli se sjeca neko kako je Ciro poludio prije 10 godina na Otta Barica tadasnjeg selektora Hrvatske na evropskom prvenstvu 2004. Kako je samo tog covjeka napao, bilo je neprijatno gledati. Ne vjerujem da Ciro misli ovo sto je rekao. Uske im je zajednicki prijatelj.
Pa i Safet je gospodin,samo sto ga ovi nerealni navijaci pljuju i prigovaraju na svakom igrcu,kao da B-H ima mogucnosti izbora kao Brazil.
pohlepan do bola neka tebe sine u zadru
najbolji trener BiH kojeg je ikada imala
Gospodine Ćiro da li je istina da preuzimate FK Željo uskoro ! Moj glas ZA !!!!
KINGU UJEDINIO SI NAJVECU MRAKU NA BALKANU SVOJIM DOLASKOM,,VRATIO SI LJUDE KOJI SU SE ODREKLI SPORTA,,,JEBIGA SADA TO DRUGI POLAKO NISTE,,NEMAM NISTA PROTIV SAFETA VELE IGRACINA JESTE I PONOS DRZAVE,,ALI CIRO TI SI GENERAL ZA NJEGA,,
ciro pederu...haha..neunistiv je ciro...e da nam je sda motivator kao sto je bio ciro...da kaze jebat cemo majku izraelcima....
Ćiro je kulturan čovjek i neće ništa reći za budalu !!!
CIRO VRATI SE SPASAVAJ NAS SUSICA
Tako je Ciro. Po tebi Niko Kovac nema pojma, a Safet je super. Trener svih trenera, ali i demagog.
Treba Susic u kineski restoran... Tamo uvijek dobijes savijet tipa... Kaseta protivnika je vrijedna hiljadu klix komentara.... ili Odigraj par Top 11 sezona pa nauci i nesto..
Tip je Uztasa otvoreni i priznati. Koliko znam izjavio je da je Za dom spremni ok izjava. Ljakse stari. I ne kaze se Safet, kaze se Teleca glava.
i ne zovu ga djaba Ciro pederu. Moras bit posebna vrsta pichoke da ne kazes ocitu istinu sta Teleca glava radi sa reprezentacijom.
Ćiro uvijek mlati bezveze. . kao i kad je najavljivo pobjede protiv Portugala itd. A najveci lopovsku je on. .Kad se sjetim vodjenja repke u Novo Vinodolski na pripreme i ostale gluposti. .
Ćiro pederu !