Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HORDE ZLA SARAJEVO.
Hahaha karta 1.8 KM
Kladite se pametno i uz analizirane parove, najveca šansa za dobitak na kladionici je kod nas!! Svakodnevno analiziranje i proucavanje svih parova donosi uspjeh, informacije koje imamo i koje sami pronalazimo na razlicitim stranicama koriste nam da bi postigli ono što svi želimo, a to je dobitak na kladionici, provjerite kod nas kako se zaraduje i kako se znanje isplati, postanite dio tima koji ce vas voditi u financijski preporod!!! POSJETITE NAS I ZARADITE: http:// betoholicari .bloger . index . hr/
ma kakve koristi sad i da su đaba, kad nema gostovanja više, ionako nam je prosjek gledalaca u ligi 100
Igramo pet utakmica kuci.... i ako ides recimo na istok to ti je 10KM X 5 UTAKMICA=50KM. A oni prodaju paket za 40KM. Realno dolazi nam zvijezda, leotar, vitez....i sigurno niko nee otici na sve utakmice... tako da je i ovih 10KM lafo ustede presmijesno. Usao je u sportlife u ferhadiji,pise na radnji popust 50%, kad unutra tene koje su bile 150KM, ja ih gledao prije pola godine bile 150KM, sad lafo prekrizene izmisljena cijena od 290KM i stavili opet istu 150KM. Eto ako je nekom usput neka vidi danas u sportlifeu kvazi popuste. E ovo me podsjeca na to.
To sto ti neces ici na sve utakmice ne znaci da nece niko.
To sto ti neces ici na sve utakmice ne znaci da nece niko.
valjda polu-sezonskih
Pa baš tako