Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mene ste razveselili go germany
i bosna je sretna takodje ;)
hahaha
Ja sam studirala u beograd i sarajevo mi smo svi srecni sad tu i pevamo svi celi afrika n oz , ko lac, jas eno vac Srpkine nas mnogo voliti nas Afrikance...
sretan sam i ja, posebno zbog onog cetalja komentatora
BRAVO NIGGERI ... ORAO PAO , YEBALI GA U PAKSU , ORAO PAO , YEBALI GA U PAKSU!!! PRIJEM...
Ne samo Afrika, nego i BiH a bogami i sire! Ne da mi je drago sto su smrde izgubile, nego bi trebali narednih 1000 godina biti pushiona u svemu, zbog gadosti koje su napravili i koje rade!Radujem se svakom njihovom padanju, jer su i danas isti kao i 1991 ako ne i gori!
Tuzni smrdljivi brabonjci iz genocidne tvorevine,veceras uz brlju rakiju slaninu i bjeli luk,rokcu od muke sto im je majka srbije izgubilaDje je ono krme iz laktasa veceras bilo.Mozda u j.africi privatnim avionom kojeg placa ona nepismena srpska bjeda u genocidnoj tvorevini.A kad ih svabe stisnu ima da umru.Pa Hitler je jedino zlo u europi vidio u zidovima srbima i romima.I pokazalo se istinito.
bravo asamoah, i bosna je bila uz vas !!! i uz srbe (hahaha al u k.u.r.c.u)
bravo sinko moj jos osjecam tvoj veliki crnacki poklon kako razdire moju utrobu
ghana cocks.
ljubi te dodo...voli te banja luka...wowwww