Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atletico se samo branio,Real zasluženo prosao, napadali su i zasluženo prosli
Kraljevske droljice.
mislim da se Atletico mogao totalno drugacije postaviti u obje utakmice...izgledali su inferiorno svih 180 minuta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
realno ovaj oblak je igrač utakmice svaka čast momku, a real ko real...
Oblak je igrac i ove, i one prosle utakmice.. Respect za momka.. u ovoj i nije bas imao nekih senzacionalnih intervencija, nisu bas neki zahtjevni sutevi bilo.. ali proslu ih je spasio od poraza, ruku na srce, od barem dva razlike..
real totalno slab, kruzio oko gola atletika i to je sve, drugi karton za ardu prestrogo, i to je bio kljucni momenat, realno ni jedna ni druga ekipa nisu nista napravili s tim sto je real jedino imao posjed lopte
ha ha
Zasluzen prolaz i ako je jako losa igra bila i od jednih i od drugih - za razliku od prve utakmice. Realu su falila 3 kljucna igraca. Sve u svemu: zasluzeno.
Neće biti lako Realu jer je ostao bez motora i bez predasistencija malog čarobnjaka.
Moj Chicharito u Junajtedu nema mjesta za tebe. Jasta ces zabijaj golove za polu finale LP.
batlak 10 posisaj ga Ronaldu..
*ChicHarito. Bar u naslovu ispravite.
Real M-Atletico M http://dai.ly/x2nlui3
Hoce ZMAJ da ga usteka:)
Ronaldo je popusio Spahy
Ocami pederluk, zalizani feminizirani debili, varalice, lazovi, foliranti, bezobrazni idioti, kuje, drolje, odurni kreteni. Pa daj djetetu da gleda sve to!!
@Batlak10 stvarno prijatelju ne razumijem tvoj komentar pa kako ekipa treba igrati da bi prosla dalje jel onako ko Atletico ako je Atletico u ove dvije utakmice bilo cime zasluzio da prodje dalje onda fudbal ne treba da se igra uopste
Ma pusti ga, pogledaj mu komentare. Mrzi sve osim njegovog. Nikada necu razumjeti takvo "navijanje". Rijetko tko voli gledati nogomet i divit se, ako nije njegov omiljeni tim. Ako je netko nesto zasluzio, zasluzio je, nema potrebe za iznosenjem nekih nerealnih cinjenica. Ove ekipe koje su dosle u samu zavrsnicu su to zasluzile apsolutno, dokazale su se i gotovo!!!!
Strasna utakmica, Monaco - Juve u odnosu na ovo izgleda kao sudar velikana mladosti velike obarske i viteza... Real zasluzeno.
Na utakmice reala treba postaviti roditeljsku paznju. Nedo drago Allah da mi dijete ono gleda da bude ljigavac u zivotu!!!
Ljudi zbog nekakve mrznje prema Ronaldu ne gledaju realno ni nista proslu utakmicu kad je Chicarito namjestio gol Ronaldu ovaj je proslavio gol na svoj nacin i posle prisao Chicaritu i citavoj publici pokazivao rukama na Chicarita ali o tome se ne prica jer nije zanimljivo za nase ukuse
svaka chast za komentar.. :) zna chicharito ko je Cristiano.. neka upitaju Ronaldove saigrace za njega.. i onda nesto komentarisu.. ovako slusaju samo price jadnih protivnika..
ronaldo pogodi svaki 9. šut, Messi svaki 3. na jednu ronaldovu asistenciju ide 6 Messijevih. nije cudo kad neko asistira ronaldu al jeste cudo kad ronaldo nekom asistira
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tek sad razumijem Barcelonine navijace I igrace dok ih je Celzi ono prije godinu-dvije-tri izbacivao bukvalno autobusom. Stvarno je sramota da atletico u dvije utakmice ne stvori prilike, a ocekuje prolaz.
Eto navijac si Reala vidis sada kako je igrati protiv autobusa a svi su se smijali Barsi ne mogu nista
Sta je Celzi hahah da krenemo od one prevare od utakmice 4:2 u korist celzija kada lafo kolina nije svirao prekrsaj nad Valdesom iako mu je pomocnik to pokazao ma daj nema sugavije ekipe od celzija a kamoli jos utakmica koje su igrali barca celzi pokazali ste autobus i protiv psg :D al ne prolazi uvijek Vamos Barca