Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LUI POLUDIO SVE PRODADE..KUPUJE NEDOKAZANE BALAVCE ZA 80 MIL.......UNISTICE UNITED
Da vam lakše opišem situaciju: LVG je lednik. Man United je Titanik. Na Titaniku ostaju navijači Uniteda i igrači koji nisu prodati,dok ovi što su prodati su bogataši i oni bježe brodom nazad na zemlju. Ukratko United propada.
ili jos poznatiji na OBN-u kao Ćitarito
Kad sam procito reko sam zeni Chicarito preso u Leverkusen...odgovar kao obicno,o cemu ti?ko je to?Ma reko nema veze samo da ti kazem novost :) ok super idi kupi hljeba haha
Sa konja na magarca,što bi rekli
Sljedeći klub je Doboj iz Kaknja !
Leverkuzen je jaci od Mancestera budalo jedna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta ovaj lvg radi ? u sedam dana klub napustili chicharito, evans, blackett, januzaj, de gea a i wilson je na putu. nemaju sirine ni za epl da ne spominjem ligu prvaka i kupove.
LVG-a k'o da neko placa da unisti United! Fakat ne znam kako drugacije objasniti njegove transfere i igru Uniteda! :/
evo ode i lindegaard u west brom a doveli su nekog 19 godisnjaka iz monaca za 36 miliona. prodao je i rafaela, njega sam bio zaboravio. koliko ja pratim united u zadnjoj liniji mu ostaju onaj talijan, blind ( nije njegova prirodna pozicija ), rojo, smalling, mcnair (neiskusan ) shaw i jones ( jako podlozan povredama )...tesko da ce cijelu sezonu progurat bez povreda , bit ce tu svega, morat ce zvat i carricka nazad
PRIKAŽI ODGOVORE (10)