Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponio 22-inčnu zračnu pušku, najmoćnije vatreno oružje za koje u Velikoj Britaniji nije potrebna dozvola. HAHAHAHAHAHAHHAHA
\"zracna puska je postala najmocnije vatreno oruzije u UK\" prema novinarima Sa-x-com...zanima me koji je kooficijent inteligencije potreban da bi se postalo novinar ovog portala..
pazi ovo: zracna puska, najmocnije vatreno oruzje u VB za koje nije potrebna dozvola?? pa jel zracno, vazdusno oruzje ili je vatreno, odlucite se sa-x :)))
da sam ja ovaj student imao bi do kraja mjeseca na racunu nekoliko stotina hiljada funti vise ... bez tuzbe naravno ...
Nisam namjerno alla\'mi :(
ah svasta jest ovaj cole budala
hahahahahahaha joj kralja opalio mu u zicegu hahahaha. .