Nogomet
0

Chelsea istražio, policija proučava slučaj Ashleyja Colea

Totalsport
Foto: Press Assoc.
Foto: Press Assoc.
Londonski nogometni velikan Chelsea tvrdi da je pokrenuo istragu protiv Ashleyja Colea, koji je prošle nedjelje u svlačionicu donio zračnu pušku iz koje je upucao 21-godišnjeg studenta.

Neodgovorni je nogometaš na trening prošle nedjelje ponio 22-inčnu zračnu pušku, najmoćnije vatreno oružje za koje u Velikoj Britaniji nije potrebna dozvola. Prema izvještaju News of the Worlda, Cole (30) je puškom zabavljao sve okupljene u svlačionici aktuelnog prvaka, a onda je u jednom trenutku oružje opalilo, a metak je pogodio Toma Cowana, studenta sportskih nauka koji se nalazi na praksi u Chelseaju.

Cowan je stajao oko pet metara udaljen od Colea, a metak ga je pogodio u bok. Mladiću je potekla i krv koju su zaustavili klupski liječnici, ali nije zatražio bolničku njegu.

''Detaljno smo istražili ovaj slučaj i poduzet ćemo odgovarajuće korake. Ubuduće nećemo javno komentirati ovaj slučaj, jer je u pitanju naše interno pitanje'', priopćili su iz Chelseaja.

Policija je, pak, u nedjelju izvijestila da proučava printano izdanje novine koja je objavila priču, te da će nakon toga odlučiti hoće li pokrenuti istragu protiv 30-godišnjeg Ashleyja Colea, koji je u nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv Danske upisao svoj 87. nastup za englesku reprezentaciju.