Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDAN TRENING PRED UTAKMICU. SVE SAM REKAO !!!
Svaka čast na dobroj i borbenoj igri, momci su zaslužili sve pohvale i bili su bolji od meksikanaca ali smo imali dva nesretna kiksa koja su sreću i pobjedu donijeli protivniku ali nezasluženu.
pape vrjeme ti je....haj bate,hajj i nebraćak se...čak je i Blaž bio bolji
Procitajte komentar nekakvoga Bakira Tire, prvo ko si i kakav si ti fudbaler ili trener da ti odlucujes kako se trebalo igrati, moj Tiro ti neznas koliko imas rupa na sebi ali dajes za pravo da blatis repku BiH. Srescu te na nekoj utakmici \"\"Upamtices komentare\"\"\", idiote.
Ooo pa gdje ste vi pametnjakovici , izvinite , nisam vas prepozno!
cestitam i ja tebi na gubitku
safet je jedna obicna egoisticna varalica, jer da nije dao bi sam otkaz nakon ovolikih ne\"uspjeha\"
Jeb\'o to, otišli sa 15 igrača, pa đe to ima u p.m , strašan si Pape , samo dalje!
gledao sam ja utakmicu uzivo, ne treba mi snimak - i sve sam vidio. sreca pa ti znas sve kako je bilo na osnovi snimka ... vidim razne si utiske napisao, malo-morgen mogao si nekad napuhat tu loptu i otic\' negdje na travu, ledinu, park ... mani se youtube-ovih snimaka
Susicu sam generacija, volio sam ga kao igraca, postovao kao covjeka, i Bosanca ali kao trener bi trebao odstupiti. Samo uspjeh je u njegovom slucaju vazan. Zasto? On ne stvara tim on je tim i to dobar naslijedio ali ne zna da ga iskoristi da pobjedjuje. To je tako jednostavno. NEMA IZGOVORA. Cao jarane!
PAPE Majstore! Ono lici na nesto. Jos da smo imali Dzeku kod silnih kornera, uletila bi koja lopta u mehiko mrezu. Razbicemo Rumune!
Toliko o našem fudbalu, igračima i treneru Safet, kakav lik... Povuci se Safete kad ne znaš raditi svoj posao.
1000 puta smo bolji od Meksika, ali nazalost hoce nas ova prokleta (ne)sreca. Blago receno, da nije bilo nasih igraca, ne bi Meksiko ni pobijedio. Ni jednu pravu sansu oni nisu imali, to se vidjelo iz aviona, samo su nabijali loptu, pokusavali duge na lijevo i desno krilo pa ako ustopa, a tehnika nula - k\'o da sam gledao engleze kako igraju a ne meksikance. Nasi momci, iako je bio manjak \"kljucnih\" igraca, fenomenalno su odigrali ovu utakmicu. Sreca je samo sto se ne pika ni za sto. Susicu, ne slazem se s tobom kad kazes \"meksikanci su bili bolji\". Na osnovu njihove igre, bili su nula naspram nas. Bilo je milion komentara ovdje o moralu, dizanju i spustanju morala. Da nema nasih navijaca, Susic bi nase momke davno u depresiju poslao. Treba dizati moral, govoriti \"ako Bog da\", pohvaljivati nase reprezentativce kad god moze ... obnoviti optimizam i dati nadu, kako igracima tako i nama navijacima. Bravo Spahicu, Ibisevicu i Salihovicu.
NE sam, Safete!
Ma hajde, ako nista, napokon smo shvatili da onaj \'\'komentator\'\' na BHT-u zapravo ne gleda utakmice koje prenosi.
Ljudi iz Man Cityja su zamolili Susica da puste Dzeku jer im je vazan derby i puno vjeruju u Dzeku. Za razliku od Fergusona koga briga za Hernandeza, Vidic nije otisao na prijateljsku Srbije protiv Izraela jer je on kljucan igrac za United. Eto zasto Dzeko nije dosao u Atlantu.
http://www.youtube.com/watch?v=ABQpQKb3Rqw&feature=player_embedded