Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do godine Fadil ce biti vodja navijača u Zenici
Robijasi lijepo se pokupite i pofatate te sve iz uprave grada i dobro naderat sve redom, nema od lijepe rijeci nista, samo sila, natjerajte bagru da radi.
Cuj konstatacije, kriva i ALBA sto nisu medijima prenijeli da postoji problem u kasnjenju placanja za usluge. Nije kriv Fudo
Zar ovi pavijani jos postoje,Cernobilci
Dosta ste unistavali javne povrsine, drveca, fasade...uradite sta korisno.
Svaka čast!!Evo prijedlog za one što vole s vremena na vrijeme ponosno paradirat, pa blokirati grad..Ovakvim akcijama bih počela razmišljati da vas podržim, a ovim vašim dosadašnjim djelovanjem imam totalno druge želje.Čin za svaku pohvalu, pa i za primjer svima drugima kako se može biti od koristi društvenoj zajednici.
Bravo vakufski medvide!
Jos malo pa ce Foodil postati Zeničanin
Gospoda