Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sha je papci sarajevski kad se sjetim kad smo vam markale jebavali u po SA a vi kao pizdice posmatrali, joooj kad se sjetim sta sam vam radio po ciglanama kad smo vas sutali auuu saka gruhhh pitar na dupo pa onda 48-ca gruhh u vugla hajmo sljedeci. Bit ce Celik opet sampion i ima da gori cijela BIH
Oni ti ga puse Kuduze Kuduze Kuduzeee ! vi pitari i strumfovi popustite malo
Pa i promjenili su ime zbog Zenicana i Tuzlaka,jer su imali malo manje posjeta iz tih gradova nego iz Sarajeva..
Sta nas boli k... za Čelik ????? ovo je ipak SARAJEVO X.COM nekada bio !! hahahaa
Hahhahahah, pa jesul skupili igraca, neki dan ih je bilo 10, hahahahah jao kakav klub, ako Bog da ove godine i oni idu lagano u prvu federalnu!
JAŠARE KAKO TE NIJE STID
smrdi ti mamica ona retardirana sto te okojila tifusaru jedan...
NICAZE DISMR KO POLJSKA HALA!