Utakmica zatvorena za javnost
6
Čelik slavio u prijateljskoj utakmici sa Vitezom
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dakle nisi u pravu LAŠVA oni su igrali protiv FK VITEZ kao i obilno kod vas u lašvanskoj dolini sve se dijeli na dvoje... a ne mogu da se ne osvrnem na nesposobnost novinara klitorisa da prizna zajeb... mozda je trebu izveo u kino, pa kad su ga nazvali da su svi objavili on se nasao u behutu... dakle, vidio sam na rtvze a im ai ovdje http://www.zenicablog.com/zenica/sport/item/17119-foto-%C4%8Delik-vitez-30.html dakle samo je trebalo OTICI na utakmicu... ja sam bio ispred nisu nam dali uci, a onda je neko od uprave Robijasa otisao i izdejstvovao da udjemo mi na Sjever a novinari na Istok. e ko je ostao kuci nije ni pratio, pa se sad pere... hajmo 20 posto od plate za nemar..
HNK ili FK, 3:0 i cao!
kakav FK VITEZ .. to je HNK - Hrvatski Nogometni Klub Vitez
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
naprijed čelik!!!