Gavran vodi 23 igrača
0
Čelik odlazi na pripreme na Zlatibor
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga boli k.u.rac gdje se vi pripremate
Aj tinks da će ove sezone biti jedan fini opstanak za premierligaški status, onako neizvjestan..realno..
Naša g...a vama teku zagadiše grad i rijeku smrdi Zenico,smrdi Zenico...
ocam sve ti stoji što si mi reko al ti opet smrdiš dovde!
Ahahahah sta ti covjek rece
Hojrat Pozdravim ti mamu,sestru,tetku,strinu,rodicu,amidjisinu,tetisnu,baku,prabaku. Pozdravim ti tatu, koji bi vise volio da je napravio kamen da kupus pritisne nego tebe. Pozdravim ti sve najmilije, koji te mrze ko poreznika. Pozdravljam doktora koji ti je mamu porodio, i doktoricu koja te nosila do inkubatora, kud joj isp\'o nisi na pod. Pozdravljam i inkubator, koji je perfektno radio, i nataknem ga na vrh neceg. Pozdravljam ti uciteljicu, nastavnicu, profesoricu. Pozdravljam i tebe na kraju, nisi ti kriv sto si takav, krivi su ovi iznad sto si nuklearni podkloc.
ocamm smrdite dovde!
nego se vi prihvatite čimburijade to vam onako od ruke ide hahahahaahahahahahahaahahahahahahah
čelik upo im od želje velik hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hebo vas otac retardirani kakvi vi bolan i vrh bh fudbala vazda ste u bivšoj jugi bili solidan drugoligaš,a sad bi rame uz rame sa gigantima iz rajvosa,e neče moči moji retardinjosi,druga liga je za vas i sad!
kao sto znamo i Željo i Sarajevo su u vrhu a Sloboda i Čelik nisu ... ;)
A da ode nas klub iz Srbije u BiH, bombu bi im u hotel postavili....
cestitam novom kapitenu, zasluzio je to
Sta je sa Kudozovicem, opet razvozi cepave po Lukavcu sa onim siptarima?
kad se vrate Celik, Velez, Zeljo i Sarajevo u vrh nase lige onda bi i bila zanimljiva liga, sve dok su ovi klosarski klubovi u vrhu bezveze je