Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije nekih 7dana navrsila se godina dana otkako Iker nije branio u Primeri,Diego je dobar ali Iker ne zasluzuje ovaj status u klubu
Nema onaj kreten od Ancelotija pojma o zivotu a ni o vodjenju tima,od kako vodi real ništa nije promjenio nego je samo nastavio gdje je tata fudbala Murinjo stao.Casillas mi je ubjedljivo najdrazi golman i sam po sebi legenda ,da podsjetim onaj retard od Diega Lopeza je došao kao zamjena Ikeru prije 2 godine dok je ovaj bio povrijedzen a to nije prvi put,takodjer bio je zamjena ikeru od 2000-2005 ili 2004 tad je razmišljao cak i da se povuce iz fudbala hahaha ;) Iker je veca legenda od Ancelotija i cjele uprave reala zajedno,ja bih ga iz poštovanja stavio da brani,ali to nema potrebe jer je on svakako najbolji golman na svijetu ;)
Trebali su mu računati iovo što nije igrao. Pa nije primao golove ni tada.
neznam ni jednog golmana koji je primio go na klupi
Iker je tata te igre zvane fudbal !
Bjezi iz Reala, Ikere...
Jedna je legenda, Iker Casillas :)
kako je imao sjajnu odbranu u zadnjim minutama utakmice..sramota da dobija kup da brani,znaci ima status kao i jedan Pinto u Barceloni...
Očigledno da nisi pratio formu Diega Lopeza prošle sezone. I meni je draži Iker deset puta ali ruku na srce Diego je strašno branio. Bilo bi licemjerno da ga je odmah stavio na klupu. Vratit će se Iker opet na gol Reala polako ali sigurno. :)