Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) Rade velik posao u kojem svi zadovoljno trljaju ruke. Ne garantiraju sigurnu zaradu preko noći, ali zasad im ide jako dobro i profit je vidljiv svaki mjesec (od 600 do 1.500 eura mjesečno). Recite NE dojavama i naučite kako se kladiti na pošten način! Provjerite sve na blogu i ako želite primati njihove listiće javite im se na mail za više detalja www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno)) NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI!
U to vrijeme sam mislio da je Oliver Kan najbolji golman ikad... Kad sam prvi put vidio Ikera kako brani pomislio sam kako se ovakav golman nije rodio... A sada, Begović i samo Begović :)))
Pretjerujes
Niiiiisam :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ikona kluba.